Białe kwadraciki na całym monitorze

Witam! Mam problem którego nie mogę rozwiązać, jest to problem z białymi kwadracikami na całym ekranie (we wszystkich aplikacjach), próbowałem przeinstalować sterowniki, zmniejszyć rozdzielczość ale nic nie pomogło PROSZĘ O POMOC

Zdjęcia zajmowały za dużo więc dodam link abyście pobrali zdjęcia http://www.mediafire.com/download/e08rrczl63fqs88/białe+kwadraciki.zip

prawdopodobnie pamięć na karcie graficznej (lub sam chip), montaż BGA pozwala na takie “szybsze” zużywanie się karty coby producent jeszcze kilka kolejnych refreshów klientowi opylił (nie wszystkie serie kart podobnie szybko padają (mój gf7600gt padł rok po gwarancji), jedne są lepsze inne gorsze), ok oficjalnie to dlatego że ołów w lutowaniu to ZŁO… sprawdź uruchamiając w trybie bezpiecznym (karta pójdzie bez sterów i obraz powinien być OK, chyba że sypie tym już na ekranie BIOSa płyty głównej), raczej będzie gorzej, jak będzie zupełnie do doopy można opalarka wygrzać kostki RAM na karcie ale pomaga to max na 3 4 miechy a potem śmietnik, jak karta na gwarze to reklamuj…