Biały pasek przy uruchomieniu windows xp home edition


(Mkr11) #1

Witam wszystkich.

Mam pytanie odnośnie mojego systemu. Nie wiem z jakiego przez ładowaniem systemy u dołu ekranu pokazuje się biały pasek, który potrafi ładować się 2 minuty.

Wie ktoś jak temu zaradzić? Czy będzie konieczna reinstalacja windowsa?

Z góry dziękuje :slight_smile:


(Leon$) #2

Pobierz OTListIt2: http://www.searchengines.pl/index.php?s ... =392369 przeskanuj daj log OTListIT.txt oraz Extras.txt.

:slight_smile:


(toones) #3

Spróbuj wcześniej nacisnąć alt+F10. Przypuszczam, że szuka połączenia sieciowego, niektóre sieciówki po podłączeniu ich pod pci tak mają. Należy to wyłączyć , wchodząc do opcji przez ALT+F10. i ustawić na Disable

Z tego co piszesz jedynie to mi przychodzi do głowy.


(Mkr11) #4

to wstawić całe pliki czy jak bo nie wiem jak wstawić pliki


(Leon$) #5

zasady-wklejania-logow-forum-tytulowania-tematow-t253052.html

:slight_smile:


(Frog) #6

mkr1122 , popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Mkr11) #7

Wkleiłem tak jak chciałeś

http://wklej.org/id/260894/

http://wklej.org/id/260899/


(Leon$) #8

Log wygląda na czysty

Pobierz CCleaner http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

przeskanuj nim i wyczyść rejestr.

zrób optymalizacje uruchamiania

http://cybertrash.netarteria.pl/cyber/i ... 378.0.html

W OTL kilknij CleanUp

Wyłącz I włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach.http://support.microsoft.com/kb/310405/pl

przeskanuj obszar Mój komputer http://www.kaspersky.pl/virusscanner.html gdy będą wirusy pokaż raport

lub

Dr.WEB CureIt! http://www.dobreprogramy.pl/DrWEB-CureI ... 12976.html

:slight_smile:


(Mkr11) #9

mam pytanie czy te problemy mógł spowodować nowy sterownik lub utworzenie nowej partycji i czy nie pomogła by reinstalacja windows