Bigam sobie codziennie po lesie i od pewnego czasu czuje drętwienie w prawej nodze. Zaczyna się gdzieś przy 25min i ciągle się nasila, gdy biegałem 30 min to mi za bardzo nie przeszkadzało bo zaraz i tak kończyłem bieg. Ale dzisiaj biegłem 43min i drętwienie pojawiło się w obu stopach, pod koniec nie czułem głównie prawej nogi. Czy jest to normalne przy wysiłku fizycznym ?? Buty sznuruje już bardzo leciutko. Bigam od niedawna (koniec lutego) napoczątku nieegularnie.
Aby postawić diagnozę należy zrobić badania, krew, mocz, EKG itd. Idź do lekarza, ile masz lat, jaka waga, nałogi, lekarz musi Cię zobaczyć. Czy to aby nie jest początek… no właśnie czego?
Mam 15 lar 185cm wzrostu i waże 85kg. Moje but do biegania są firmy Adidas, biegam po lesie liściastym i tam są same liście na drogach więc amortyzacja dobra. Nałogów nie mam. puma313 piwo odpada ze względu na mój wiek. Pije bardzo dużo przed biegiem. Chyba wybiore sie do lekarza.
Ja miałem coś podobnego tylko z kolanem. Zwlekałem z tym do czasu gdy nie mogłem ustać na nodze, wtedy okazało się że mięśnie nie są na swoim miejscu. Ale chyba u Ciebie jest nie dobór magnezu lub potasu.