Big proble z odnośnikiem


(Marcin E Pc) #1

(lanlin) #2

Musisz “ponazywać” swoje ramki. czyli

I teraz przy odnośnikach podajesz target, czyli nazwę ramki, w której ma się dana podstrona otworzyć np. :

Galeria

A tak w ogóle to gdzie ci się ma otworzyć ta galeria, jak nie masz w środkowej tabeli ramki???


(Marcin E Pc) #3

Oto adres strony:

http://www.klasafgimnazjumklodzko.cba.pl/

A chcę aby ta galeria otwierałą mi się w tym miejscu gdzie są newsy;czyli to będzie chyba ten oto fragment:

Index.html

table width="510" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="550" align="center">

|
belka_nowosci.gif
|
[/code]

I jak dam obiekt target=“nazwa id” to otwiera się w nowym oknie przeglądarki

[color=darkblue][size=75]Złączono Posta: 18.12.2005 (Nie) 10:46[/size][/color]

Poradziłem sobie zamiast iframe zagnieździłem tabęle z menu prawym i jest dobrze :slight_smile: