Miałeś nie pisać kiedy pijesz
Ale wtedy szczery jestem i klawiatura mnie lubi. postawiłem jakieś Logitech g213i cwiczę
Za duży skok klawisza.
drugi dzień, podobno to fajne takie wysokie klawisze
A tak na poważnie 2 dni walczyłem żeby to normalnie podświetlić,/już bez rota ale muszę kliknąć/
A to temat o żonie Gatesa?
Bardzo interesujące.
A za co siedzisz? Wysokie klawisze biją z góry i to od razu pękiem paru kilogramów kluczy.
Wiem, że takie nazewnictwo, ale całe życie klawisze, judasze, klawisze - od tych klawiszy ciągle głowa boli.
Rozumiem panią Krysię, bo ma tipsy i nie rysuje klawiatury podczas pisania. Be!
Ja mam niski profil 4atech i cichutka, grzeczna dwunasty rok.
Przyznam, że również czuję lekki niesmak. Jego dzieci to nie są dzieci, ale też nie są to osoby zaprawione w boju i bardzo dorosłe. Przedział 19-25 lat. Z drugiej strony nie słyszy się o skandalach z udziałem dzieci Billa i … w ogóle się o nich nie słyszy Temat dzieci poza możliwością mojej oceny.
Z tego co czytałem to Melinda wniosła pozew o rozwód.
Nie muszą. Przykładem Bezos i jego była żona.
Widocznie oskubała go w sposób zadowalający
Skoro to Melinda wniosła o rozwód (jeżeli to prawda), to widać jej coś nie odpowiadało i mogło tak być. Bill dla niej zrezygnował z MS i założył fundację, żeby spędzać z nią więcej czasu. Tak wtedy mówiono. Więc już wtedy był problem w rodzaju „nie spędzasz ze mną wystarczająco dużo czasu”. Melinda jest o prawie 10 lat młodsza, więc postanowiła ułożyć sobie życie z kimś, kto poświęci jej wystarczająco dużo czasu?
(domysły typu pomponik)
Tak to już z kobietami jest. Jak poświęcisz mniej czasu, to „poświęcasz jej za mało uwagi”, „nie interesujesz się nią”; jak poświęcisz więcej, to będzie „czuć się przytłoczona”, „mieć za mało przestrzeni” itp.
Wincyj pieniędzy potrzebuje-to cię nie ma, bo pracujesz. A jak cię nie ma, to /nie interesujesz się mną/
I tak w kółko.
Panowie, … coś w tym jest ;D
Z tym spławikiem, to może być coś na rzeczy, może kobitka chce jeszcze sobie rybki łowić, a u Billa spławik na wodzie leży.
Dowiemy się czy to prawda, jeżeli w niedługim czasie ogłosi światu swojego nowego partnera no chyba, że Bill będzie pierwszy.
Tylko czy Bill znajdzie nową tak posłuszną i uległą w każdym względzie?
Myślę, że Bill będzie wolał swoje książki Pewien doktor, zajmujący się statystyką o ile dobrze pamiętam, mówił że Bill jest chyba jedynym człowiekiem, który przeczytał wszystkie jego książki To wyglądało, jakby on sam nie dowierzał, że ktoś taki może być.
Bill jest zdecydowanie chudszy chyba, że kobietę taką sobie znajdzie, ale ona go zmiażdży
Teraz, jak miliony kobiet zostały zaszczepione chipem Billa, to nie będzie takie trudne ;D
Gorzej jak mu Windows 10 namierzy faceta, a w chipie będzie zapisane kobieta