pomysl logicznie- jak zle wgasz bios, to karta nie ruszy- jest na agp- masz drugie ? nie, potrzebujesz jednak karty na pci lub wbudowanej w plyte- roznica zadna- musisz przeciez widziec, co wpisujesz chocby, a wiec gdzies podlaczyc monitor
pomysl logicznie- jak zle wgasz bios, to karta nie ruszy- jest na agp- masz drugie ? nie, potrzebujesz jednak karty na pci lub wbudowanej w plyte- roznica zadna- musisz przeciez widziec, co wpisujesz chocby, a wiec gdzies podlaczyc monitor
Takie nie udane aktualizacje zdarzają się rzadko tylko nie rób tego pod windows lepiej w dosie (zrób dyskietke startową uzyj programu,który się uruchomi z takiej dyskietki) wtedy masz pewność ,że się uda co do karty na pci to nie myl tych kart (to są obecnie zabytki) z PCI-E najnowszy obecniej slot karty graficznej więc nic dziwnego ,że widzałeś nawet po 1000 zl (są droższe :mrgreen: ) i nie musi to być karta , na której koniecznie odpalisz windows dos wystarczy zachowaj kopie orginalnego biosu ze swojej karty.
A tą aktualizacje to rabitem się robi, ale na razie nie mam zamiaru, bios płyty głównej tez z pod Windowsa aktualizowałem, przez program od płyty głównej, chociaż z dyskietki tez ale to jak miałem jakąś inną starą płytę główną.
jesli samsunga to 5ns, czasem zdazaly sie malowane hynixy 4ns… a to znaczy,ze do r9600 raczej na nich nie dobijesz…rdzen pojdzie,ale memki ograniczaja- u mnie na samsungach poszly 255(510 ddr) na b. luznych taktach