Witam Wszystkich orientujecie się może czy jest gdzieś działające Spolszczenie Do Trylogii Bioshock 2 Remaster… po prostu zmieniające mi całe menu na polskie napisy ? i do trzeciej części gry też przydało by się Wersja na EPIC Games pobrałem niby spolszczenie od graj po polsku ale okazało się
Pobrałem spolszczenia z graj po polsku do 1-ki i 2-ki i wszystkie się odpalają. Twój plik wygląda na uszkodzony. Spróbuj pobrać je jeszcze raz, inną przeglądarką jeśli będzie trzeba.
Jesteś Mistrzem… Stawiam ci Piwo uratowałeś Mnie posłuchałem się ciebie jak mówiłeś i włączyłem sobie Microsoft Edge Pobrałem spolszczenie z oficjalnej strony graj po polsku Bioshock 2 Remastered + Minerva's Den (Steam/GOG) - Graj Po Polsku - Twoje centrum informacji o spolszczeniach. pobrało plik normalnie instalacja Ruszyła… Dodam że ten Problem występował jedynie jak używałem i pobierałem to z GOOGLE Chrome tak że… nie wiem czemu chrome robi takie akcje odwala… ale walić Chrome dzięki za pomoc
Gorzej jak to błąd po stronie operatora internetowego lub serwera (z plikiem lub pośredniczącego) wtedy czasem odtworzysz błąd z MS Edge czy nawet po użyciu GNU/Linux.
Spoko, ciesze się że pomogłem. Tematem w sumie się zainteresowałem tylko dlatego że od dawna choruję na Bioshocka a ciągle nie mogę się za niego wziąć, nawet go jeszcze nie kupiłem. A wiem, że gra jest świetna. Zagraj w Preya (2017) - wybitna giera.
Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.