BitComet - usunąć z vortalu?

Tak, to znowu ja. I tak, znowu zamierzam ‘przyczepić się’ działu ‘Bezpośrednia wymiana plików’ :wink:

Chodzi o obecność w nim programu BitComet, znanego z leecherskiego* podejścia do BT, faworyzowania innych użytkowników tegoż programu, oszukiwania SuperSeedów, itp. itd. etc.

Więcej informacji tutaj:

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=3531&p=1

i tutaj:

http://torrentfreak.com/bittornado-bans-all-bitcomet-users/

W związku z tym, proszę redakcję o rozważenie usunięcia BitCometa z programów oferowanych przez vortal. Tak, wiem że to, czy klient oszukuje czy nie może was mało obchodzić. Tym niemniej, pomyślcie nad tym :wink:

Vortal dobreprogramy.pl jest znany z oferowania programów wysokiej jakości. Obecność BitCometa to tak, jakbyście proponowali do pobrania program antywirusowy który chroni swego użytkownika, jednocześnie rozsyłając innym zawirusowane maile.

Proszę zmienić temat postu na konkretny,opcja zmień i popraw.JNJN

Co ty gadasz? BitComet to jeden z lepszych programów do pobierania torrentów (jak nie najlepszy).

Zadałeś sobie w ogóle trud przeczytania pierwszego posta, czy po prostu zobaczyłeś temat i postanowiłeś wyrazić swoje oburzenie?

BitComet pobiera najszybciej dlatego, że oszukuje inne klienty. I z tego powodu należy go usunąć spośród programów dostępnych w vortalu.

A Photoshop oszukuje innych, bo można robić fotomontaże. Na stos!

Thar , a czy to jest łamanie licencji lub prawa? (jeśli tak - to zwracam honor).

@rss

Przykład z photoshopem, który podałeś, dowodzi że kompletnie nie zrozumiałeś intencji posta rozpoczynającego temat.

Pozwolę więc powtórzyć sobie:

A może zwiększymy Ci ilość ostrzeżeń :evil:

Thar , doskonale wiem co masz na myśli.

Ale jeśli takie coś nie jest zabronione - to czemu z tego nie korzystać?

Bo to nie fair? Bo vortal ma proponować Dobre Programy, a nie takie, które de facto żerują na użytkownikach konkurencji? To tylko powody, które przychodzą mi na myśl po krótkim zastanowieniu. Decyzja o tym, czy wziąć je pod uwagę i tak należy do Redakcji :wink:

A ja bym go zostawił a czemu? Bo ściąga najszybciej jak sie jest za NATem. Mam internet dzielony, zablokowane porty i nie zachwycam się widząc z tego powodu prędkości 1 - 2kb/s, a na BitComecie można wydoić ile sie da, nie wiem dlaczego BitComet niby oszukuje. Poczytałem te strony które podałeś, ale dla mnie to kompletny bełkot i nic z tego nie wiem (nie dlatego, że po angielsku, po polsku i tak też bym nic z tego nie zrozumiał :smiley: ). Skoro BitComet jest taki zły i niedobry to dlaczego jest jednym z najpopularniejszych programów p2p i jest dostępny na vortalu?

To świadczy o tobie, nie o stronach :wink:

Właśnie dlatego… jego praca niesamowicie ułatwia życie leecherom.

Sam chciałbym wiedzieć :roll:

Zgadzam się, ten program powinien zostać usunięty ponieważ źle wpływa na sieć torrent.

Thar

nie popisuj się , jak ci sie coś nie podoba to nie musisz go uzywać

Nie podoba mi się spam. W jaki sposób mogę go nie używać?

PS. Nie, to nie offtop - to test na umiejętność myślenia abstrakcyjnego…

Zamykam ten temat na zawsze XXXX :!: :x :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uważam, iż bit comet nie powinien byc usunięty, gdyż to najlepszy klijent sieci bittorrent.

to jest chyba największa bzdura jaką słyszałem, skąd ma brać adresy e-maili innych osób podłączonych do danego torrenta?

piotrekplay polecam poczytać o niektórych środkach stylistycznych (polecam szczególnie poczytać o hiperboli)