BitDefender Internet Security 2011 na 8 urodziny DP

Dokładnie 8 lat temu, 7 grudnia 2002 roku portal dobreprogramy.pl pojawił się w Internecie. Z okazji tego jubileuszu przygotowaliśmy dla Was superniespodziankę: pełną wersję doskonałego pakietu zabezpieczającego BitDefender Internet Security 2011 z 12-miesięczną subskrypcją definicji wirusów.

BitDefender Internet Security to pakiet przeznaczony do kompleksowego zabezpieczania komputera. W skład pakietu wchodzą Antivirus - program antywirusowy, Firewall - zapora sieciowa blokująca niebezpieczne skrypty i dialery, zabezpieczająca przed atakami hakerów z zewnątrz i filtrująca informacje wysyłane przez użytkownika, Antispam - moduł do ochrony przed spamem tj. niepożądanymi wiadomościami e-mail o charakterze reklamowym, Antispyware - moduł monitorujący system pod kątem zagrożeń ze strony oprogramowania szpiegującego oraz Parental Control - moduł umożliwiający blokowania dostępu do wybranych stron internetowych, blokowanie dostępu do Internetu w określonym czasie (np. w czasie przeznaczonym na odrabianie lekcji), a także blokowanie wybranych aplikacji.

Pakiet, całkowicie za darmo, może pobrać każdy, kto posiada konto w naszym serwisie/forum. Jeśli takiego konta jeszcze nie posiadacie, jest to bardzo dobra okazja, aby się zarejestrować i odtąd uczestniczyć w społeczności czytelników dobrychprogramów pod własnym nickiem. Jeśli macie już konto, wystarczy udać się na specjalną stronę urodzinową 8lat.dobreprogramy.pl i cieszyć się bezpłatnym pakietem zabezpieczającym :slight_smile: Warto się spieszyć – akcja trwa tylko dzisiaj do 23:59!

Pakiet BitDefender to nie jedyna urodzinowa niespodzianka! Dodatkowe upominki przyznaliśmy 44 zarejestrowanym i wciąż aktywnym czytelnikom z najdłuższym stażem oraz 44 wybranym losowo spośród wszystkich aktywnych użytkowników w ostatnim miesiącu – razem nagrodziliśmy, nomen omen, 88 osób :slight_smile: Sprawdź, czy jesteś na liście nagrodzonych. Ponadto z okazji jubileuszu tradycyjnie już symbolicznymi upominkami nagrodzeni zastali nasi nieocenieni moderatorzy :slight_smile:

Dziękujemy za te 8 lat i zachęcamy do dalszego odwiedzania naszego serwisu!

20101207001011.jpg

Dzięki! Spróbuję testowo - jeżeli mój komputer nie podoła temu pakietowi (co bardzo prawdopodobne), wrócę do obecnego pakietu (ESET Smart Security). :slight_smile:

Wszystkiego NAJ Panowie. Oby jutro głowy za bardzo nie bolały.

Wszystkiego Naj… dla ekipy DP.Oby było tak dalej.Pozdrawim :smiley:

Ale ten czas zaiwania :wink:

Obyśmy w zdrowiu dożyli do 88 urodzin :slight_smile:

Dużo szczęścia, zdrowia, i jeszcze raz pieniędzy!

Życzę mniej wycinanych postów, w tym moich;)

A ja to czemu nic nie dostałem? Nie zasłużyłem? :frowning:

Najlepszego. :slight_smile:

sto lat:) Tylko szkoda że bez nagrody:/

Dziękuje za pamięć, tym bardziej mi miło, gdyż jestem z Wami praktycznie od samego początku.

Gratulacje z okazji jubileuszu, życzę doczekania przynajmniej 25 - lecia.

Udanej imprezki jubileuszowej w nowej siedzibie :slight_smile:

-aby ten problem :expressionless: nie wystąpił podpowiem ( za KMN)-na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca :wink: . A jeżeli już kogoś dopadnie podobno BitDefender również da radę =D> . Trzeba tylko użyć przed… :slight_smile: . Dla całej dzielnej załogi życzenia dalszych sukcesów w krzewieniu wiedzy. Pozdrawiam.

Według mnie za Ani Mru Mru. :slight_smile:

-no oczywiście!. Najśmieszniejsze że myślałem o nich a napisałem co napisałem #-o . Pozdrawiam.

Znowu nie mam nagrody, a powinna być jakaś … tapeta. Chociaż jestem zawiedziony brakiem nagrody, winszuję 8 latek vortalowi Dobre Programy. Niech nam zdrowo rośnie! Niech się rozwija! Jestem tutaj często w odwiedzinach, chociaż nie zawsze się loguję. Pozdrawiam wszystkich redaktorów, moderatorów … no i użytkowników.

100 lat, 100 lat, 100 lat niech żyje nam - zaśpiewajmy razem.

I kolejny powód do świętowania. Może wystąpimy o ustawowy dzień wolny (tak jak na 3 Króli w styczniu) :smiley:

Długich lat bytu w internecie dla vortalu. 100 lat! !!

Witam

dzięki za promocję. Jestem stałym czytelnikiem dobreprogramy.pl, chyba nawet od samego początku, a dla Waszej promocji urodzinowej się nawet zarejestruję :smiley: .

Dzięki DP dowiedziałem się dużo ciekawych rzeczy związanych ogólnie mówiąc z kompem - jako czytelnik.

Cóż nie pozostaje nic innego jak życzyć żeby vortal się prężniej rozwijał i zbierał jeszcze większą ilość czytelników.

Wszystkiego najlepszego i 100lat albo jeszcze dłużej :smiley:

Siema, mam pytanie: czy jeśli pobiorę Bit Defendera to muszę go aktywować od razu czy mogę za jakiś czas?? Dokładnie chodzi mi o jakieś 3- 4 miesiące.

A i oczywiście sto lat dla całego portalu :!: :!: :!: :wink:

Podałem swoje dane do klucza, ale mam problem z pobraniem, oby do północy się udało.

U mnie też tragedia :expressionless: .

U mnie w Firefoksie wyskakuje taki błąd:

komunikat.jpg