Proszę o pomoc nie mogę otworzyć gry Black Shot.Klikam na ikonę i wyskakuje mi okienko z napisem że tych plików nie można otworzyć i że ustawienia zabezpieczeń internetowych uniemożliwiły otwarcie jednego lub kilku plików.Proszę o pomoc
“ustawienia zabezpieczeń internetowych uniemożliwiły otwarcie jednego lub kilku plików”
to może wyłącz zaporę systemową i antywira i wtedy spróbuj
Próbowałem ale bez zmian dalej nie mogę uruchomić.Dzięki za próbę pomocy
A jak wyłączyłeśantywira???
Spróbuj tak start uruchom
wpisujesz msconfig
zakładka uruchamianie i wyłącz antywira (trzeba zrestartować) później jak gra Ci się znudzi to nie zapomnij go włączyć
Przykro mi ale zrobiłem jak pisałeś i dalej to samo czyli kicha
może dodaj wyjątek do zapory systemowej i uruchamiaj jako admin (prawy przycisk myszy uruchom jako administrator)
Jak to zrobić dokładnie krok po kroku :roll:
– Dodane 27.10.2010 (Śr) 21:38 –
W zaporze systemowej nie mogę wejść w ustawienia zaawansowane bo wyskakuje taki sam napis - " ustawienia zabezpieczeń internetowych uniemożliwiły otwarcie jednego lub kilku plików"
A może opcje internetowe -> zabezpieczenia i tam pozmieniaj poziomy na mniejsze, oraz odznacz tryb chroniony. Możliwe że to coś zmieni.
Robiłem ale też bez efektu
Malwarebytes Anti-Malware mam zainstalowany na stałe.Przeskanowałem i nie ma żadnego wirusa czyli dalej jesteśmy w punkcie wyjścia
Może zreinstaluj BS. A skanowałeś pełnym czy szybkim?
– Dodane 28.10.2010 (Cz) 22:49 –
ALBO CZYTAJ TO (może pomoże ) http://windows7forums.com/pl/windows-vi … rciem.html
Skanowałem pełnym .Jak zreinstalować BS
Najpierw przeczytaj to co Ci dałem w linku
Robiłem jak w linku ale to jest tak przetłumaczone że pożal się boże i nic dalej kicha BS przeinstalowałem kilka razy i też nic.Ale zauważyłem że jeśli zainstaluję nowy program obojętnie jaki to klikając lewym przyciskiem myszy wyskakuje:tych plików nie można otworzyć i że ustawienia zabezpieczeń internetowych uniemożliwiły otwarcie jednego lub kilku plików czyli tak samo jak przy BS.Mogę je tylko otworzyć klikając prawym przyciskiem myszy i wybierając uruchom jako administrator