Błąd 651 - tylko na jednym komputerze

Witam!

Od wczoraj nie mam internetu na swoim komputerze stacjonarnym. Internet doprowadzony jest od black boxa przez kabel do komputera. Najdziwniejszą rzeczą jest to, że inny komputer i wifi działają bez problemu, a są również podpięte do tego samego black boxa. Aktualnie udało mi się zrobić internet w tym komputerze(odbieram sygnał wifi[nadajnik podpięty do tego kabla do którego był podpięty komputer i działa bez problemu] telefonem i przez USB do komputera), ale długo tak nie pociągnę. Dziwne jest to, że teraz podpięty pod kabel od komputera router rozsyłający sygnał wifi działa prawidłowo, a komputer nie. : /

Komputer łączy się z black boxem, bo spokojnie mogę wejść w ustawienia przez przeglądarkę. Przy próbie połączenia z internetem wywala błąd 651, z tego co czytałem jest to błąd spowodowany przez usługodawcę, ale coś nie bardzo mi się zdaje, żeby to była wina usługodawcy, skoro inny komputer na tym kablu działa. : /

‘Odcięcie’ mnie od internetu stało się nagle, w czwartek wyłączyłem komputer na którym internet chodził bez zarzutów, w piątek po włączeniu internetu już nie było.

System operacyjny to win 7

Witaj.

Od 2 dni mam ten sam problem co Ty z routerem i błędem 651.

Sytuacja ta sama, net działał, wyłączyłem kompa i na następny dzień błąd 651.

Czy ktoś jest w stanie nam pomoc ?

Z góry dzięki za pomoc.