Witam!
Od wczoraj nie mam internetu na swoim komputerze stacjonarnym. Internet doprowadzony jest od black boxa przez kabel do komputera. Najdziwniejszą rzeczą jest to, że inny komputer i wifi działają bez problemu, a są również podpięte do tego samego black boxa. Aktualnie udało mi się zrobić internet w tym komputerze(odbieram sygnał wifi[nadajnik podpięty do tego kabla do którego był podpięty komputer i działa bez problemu] telefonem i przez USB do komputera), ale długo tak nie pociągnę. Dziwne jest to, że teraz podpięty pod kabel od komputera router rozsyłający sygnał wifi działa prawidłowo, a komputer nie. : /
Komputer łączy się z black boxem, bo spokojnie mogę wejść w ustawienia przez przeglądarkę. Przy próbie połączenia z internetem wywala błąd 651, z tego co czytałem jest to błąd spowodowany przez usługodawcę, ale coś nie bardzo mi się zdaje, żeby to była wina usługodawcy, skoro inny komputer na tym kablu działa. : /
‘Odcięcie’ mnie od internetu stało się nagle, w czwartek wyłączyłem komputer na którym internet chodził bez zarzutów, w piątek po włączeniu internetu już nie było.
System operacyjny to win 7