Posiadam program Pinnacle studio 9 plus, na płycie jest również programik Smart sound. Podczas pierwszej instalacji programu nie było żadnych problemów i program działał jak należy. Ale po reinstalce systemu musiałam zainstalować Pinnacla drugi raz i pojawiło się coś takiego:
Te pliki sds to pliki muzyczne i przez ten błąd program smart sound nie działa, a konkretnie w ogóle nie słychać muzyki.
Płyta z programem nie jest porysowana.
A dodatkowo pożyczyłam od koleżanki jej płytę z programem Pinnacle i problem jest ten sam, więc wnioskuję, że wina leży po stronie komputera.
Czy może ktoś wie, co to jest za błąd i gdzie szukać rozwiązania?
W tej lokalizacji plików sds jest chyba 12-to są na pewno pliki muzyczne, podczas pracy program smart sound “przerabia” je, żeby brzmiały np. w stylu country, czy też bardziej rockowo.
Ale na razie nic mi nie brzmi, bo dźwięków nie słychać.
Teraz to już się namieszało. Po wznowieniu instalacji tylko przy dwóch pojawił się ten błąd (A-2166), reszta instalowała się niesamowicie powoli, ale za to teraz w tej lokalizacji mam pliki sds i pliki ogg z identycznymi nazwami.
Za to po włączeniu programu mam takie coś:
I co z tym począć? Przedtem nie było dźwięku, a teraz program jakby nie istniał.