Błąd A-2166 (?)

Witam.

Posiadam program Pinnacle studio 9 plus, na płycie jest również programik Smart sound. Podczas pierwszej instalacji programu nie było żadnych problemów i program działał jak należy. Ale po reinstalce systemu musiałam zainstalować Pinnacla drugi raz i pojawiło się coś takiego:

bad5ol.jpg

Te pliki sds to pliki muzyczne i przez ten błąd program smart sound nie działa, a konkretnie w ogóle nie słychać muzyki.

Płyta z programem nie jest porysowana.

A dodatkowo pożyczyłam od koleżanki jej płytę z programem Pinnacle i problem jest ten sam, więc wnioskuję, że wina leży po stronie komputera.

Czy może ktoś wie, co to jest za błąd i gdzie szukać rozwiązania?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Sądzę,że przy instalacji wystąpił jakiś błąd. Spróbuj przeinstalować i problem znkinie

Poczytaj regulamin o umieszczaniu grafiki w podpisie(rozmiar)

Pozdrawiam Gutek2222

Nie o to tu chodzi. :-s

nautka

Czy w tej lokalizacji masz jakieś pliki o rozszerzeniu *.sbs?

W tej lokalizacji plików sds jest chyba 12-to są na pewno pliki muzyczne, podczas pracy program smart sound “przerabia” je, żeby brzmiały np. w stylu country, czy też bardziej rockowo.

Ale na razie nic mi nie brzmi, bo dźwięków nie słychać.

Pozdrawiam.

Spróbuj je przenieść np. na pulpit i wznów instalację programu.

Teraz to już się namieszało. Po wznowieniu instalacji tylko przy dwóch pojawił się ten błąd (A-2166), reszta instalowała się niesamowicie powoli, ale za to teraz w tej lokalizacji mam pliki sds i pliki ogg z identycznymi nazwami.

Za to po włączeniu programu mam takie coś:

a2pa.jpg

I co z tym począć? Przedtem nie było dźwięku, a teraz program jakby nie istniał. :cry:

Pozdrawiam.