mam nadzieje, że uda się ten problem rozwiązac :rainbowafro:
Mam dokładnie to samo i tylko na tym jednym forum.
Poczekamy razem, tylko że ja już w sumie straciłem nadzieję że coś w tej kwestii zostanie zrobione.
Ze mną to 3 osoby maja problem ten sam z logowaniem, teraz możemy czekac tylko na lepsze :mrgreen:
ja uzywam automatycznego logowania i z samym logowaniem problemow nie mam
ale zeby nie bylo zbyt pieknie to pokazuje mi ze sa nowe posty mimo ze ich nie ma (nie zawsze ale od czasu do czasu)
Ja też tak miałem parokrotnie w ciągu jednego dnia. Ale potem firefoxowi przeszło i nigdy więcej to się już nie powtórzyło.
Dziwne.
Echh… ludzie, poczekajcie kilka miesięcy, nie zgłaszajcie mniej znaczących błędów na forum, dajcie administratorom spokojnie napisać nowy skrypt forum i portalu…
To ze kogoś co chwię wylogowuje jest dla Ciebie mniej znaczącym błędem? Dla mnie jest to bardzo uciążliwy błąd.
EDIT:
Teraz doszło mi jeszcze jedno upierdliwe dziadostwo.
Na łączu gdzie nie mam problemów w wylogowywaniem, pomimo tego że klikam na Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane , to jednak tematy ciągle widnieją jako nieprzeczytane. Czasami zaskoczy i tematy przestają się “świecić” na pomarańczowo, ale po chwili “biegania” po forum znowu stają się oznaczone jako nieprzeczytane.
lazikar bez obrazy ale
Nie musze ci wierzyc bo tego problemu niema gdzie indziej
Nie w dodatkach forum .
Zresztą myśl sobie co chcesz.
No i mamy kolejną konkretną odpowiedż.
Pogratulować znalezienia się na miejscu i poszanowania userów.
A forum działa tak jak działało z kolejnymi problemami:
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 699#713699
Jakbys nie zauważył to tamten problem rozwiązałem. Zawiesił sie serwer maili.
Co do reszty to jak mówię ze białe jest białe to jak mam reagowac jak ktos mi ciemnotę wciska ze jest czarne.
Dalej spora grupa userów ma problemy z wylogowywaniem z forum w najbardziej nieoczekiwanym momencie ora z problamami z zazanaczeniami tematów jak przeczytane, bądź odwrotnie, ale Ty twierdzisz że jest to normalne i traktujesz to jako:
No ale skoro admin twierdzi ze wszystko jest OK to z mojej strony EOT
:roll:
Ja twierdze ze nie jest to przez dodatki forum. Problem występuje.
Cieszę się niezmiernie. :shock:
Hejka mam problem moj nick to RosenG albo RosenG329 odkad tzreba miec 3 znaki ale z jakiegos powodu nie dziala na zadnym kodzie ktory ja uzywam a mam ich tylko 3. Dlatego teraz nazywam sie goliat 329 mozna to jakos naprawic??
Co takiego?
Co do tych błędów z logowaniem na forum też to mam. Od czasu do czasu zalogowac na forum nie mogę się w ogóle. gdy klikam zaloguj to wyskakuje ta strona “If your browser doesn’t support…” blabla… to przenosi mnie na forum,ale jestem juz wylogowany, czasami udaje się rozwiązać ten problem, w momencie gdy “zaskoczy” to muszę coś napisać na SB nie odświeżając strony lub wchodzenia w jakiś temat bo od razu wywali.
Wasze problemy mogą powstawać przez “niewłaściwe” ustawienia prywatności oraz zabezpieczeń ;))
Może być tak, że nie chce przyjąć ciasteczka od przeglądarki i po prostu sesja znika …
Jest user unlogged
Dlatego jak możecie - ustawcie na moment najniższy poziom restrykcji i sprawdźcie czy pójdzie .
Z moich obserwacji wynika, że jeśli na komputerze jest zainstalowany program opiekun, to dzieją się różne dziwne rzeczy.
Wylogowywania, pisanie jako gość itd.
Warta uwagi jest też kwestia “poprawek Microsoftu”
Czasem któreś mogą powodować całkiem spore kłopoty
Ja raz zrobiłem system od nowa, zainstalowałem wszystko co było na M$ Update i … system chodził wolno, różne błędy aplikacji wyskakiwały …
Świat należy do odważnych, więc trzeba ten problem jakoś rozwiązać :!:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum