Błąd forum z Firefoxem


(system) #1

Mam najnowszego firefoxa, jak jestem na forum to co chwilkę muszę się logować ponownie, jak się loguję pierwszy raz to mi nie wyświetla nowych postów, poza tym nie mogę się zalogować "na stałe". Na IE (Maxthon) wszystko mi ładnie śmigało, a teraz... szkoda gadać :confused:


#2

Temat poruszany już kilkakrotnie. Mam ten sam problem, ale nie tylko na Firefoksie.

Administracja i mody doszli do wniosku, że to wina mojego łacza.


(system) #3

no widzisz, a mi TYLKO na FF się kaszani

:shock: 0_o

mi się wydaje, że to coś z COOKIES


(L337 Crew) #4

rss zrób tak:

w FF daj -> narzędzia -> wyczyść prywatne dane -> zaznacz wszystko co jest !!

Wejdź jeszcze raz na forum - daj zaloguj - wprowadź dane - daj zaloguj automatycznie - wyskoczy monit o zapamiętaniu hasła - daj NIGDY DLA TEJ WITRYNY :slight_smile:

Po tej operacji nie powinno być problemu :smiley:


(system) #5

odpada :stuck_out_tongue: ja tam mam masy przydatnych rzeczy :stuck_out_tongue:


(L337 Crew) #6

:frowning:

no to w prawo albo w lewo :stuck_out_tongue:

Dobra inaczej :smiley:

Spróbujemy to ominąć!

Wyczyść tylko cookie .

Następnie narzędzia -> opcje -> prywatność -> zakładka hasła ->przeglądaj hasła -> znajdź to z dobreprogramy i skasuj :mrgreen:

Teraz zresetuj przeglądarkę i wejdź na forko ->


(adam9870) #7

Ja za każdym razem jak wchodzę na forum to loguje się od nowa i nie mam ustawionych aby hasło było zapamiętane oraz autologowania i Mi tak dobrze jest :mrgreen:

rss Jeżeli chcesz mieć autologowanie na dp to jeżeli masz hasło zapamiętane dla dp to je usuń. Możesz też wywalić ciastka i potem wybierasz autologowanie na dp. Powinno być ok :?


(system) #8

a czy mogę usunąć tylko ciasteczko dla DP a resztę zostawić w spokoju?


(adam9870) #9

Tak :slight_smile:


(lazikar) #10

Dokładnie tak.


(system) #11

tak zrobiłem, ale przed chwilką znów mnie wylogowało... i to nie jest wina łącza :lol:


(lazikar) #12

Nie wina łącza a konfiguracji którą masz. Przyczyn moze byc wiele zły adtes np. www przed adresem itp.

Nie jest to wina forum. Sprawdzałem to już wielokrotnie. Do tego problemy mają 3 osoby na 22000 userów.


(system) #13

ni ma :stuck_out_tongue:

jak naliczę więcej osób z problemem to coś wygram? :lol:

Kurczę no, pod IE ładnie mi działało, a tutaj FF i zonk... szkoda, panie, szkoda :frowning:


(lazikar) #14

jak doliczysz 22000:3 to wygrasz.


(system) #15

Też mam podobny problem :mrgreen: Jestem na forum, potem wyjdę, pogram, wracam na forum i muszę się logować... mam ustawione automatyczne logowanie, a na forum wchodze klikając w zakładkę i też używam Firefoxa. No i nie ma zaznaczonych nowych postów... :stuck_out_tongue:


(L337 Crew) #16

Jest to tylko i wyłącznie przyczyna błędnej konfiguracji u was.

Ja kiedyś miałem podobny problem,

ale go rozwiązałem.

Jeśli tak Ci się dzieje to tylko dlatego,

że zapamiętałeś hasło w FF !

Musisz je skasować i wówczas od nowa się zalogować zaznaczając tylko automatyczne logowanie (przy monicie o zapamiętaniu hasła dać "NIGDY DLA TEJ WITRYNY"

Sam używam FF i IE na zmianę :stuck_out_tongue:

Zależy co robię w internecie,

a i tak nie mam problemów.

Warto raz na jakiś czas wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (raz miałem tak, że na onecie codziennie były te same niusy, nie mogłem nic nowego się dowiedzieć stamtąd,

wyczyściłem całe cache przeglądarki i ujrzałem ... dużo nowych rzeczy). :slight_smile:


#17

prezydent , to nie tylko dlatego. Ja próbowałem wszystkiego co było w wątkach z wylogowywaniem polecane i ciągle mam to samo.

Co ciekawe, tylko na tym forum.


EDIT

Teraz zwróciłem na to uwagę: dzieje się tak w godzinach wieczornych.