Bląd gdy wchodzę w tematy ! (php-nuke)


(Krykadam) #1

Witam !!

Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 25


Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 25


Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 25


Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 26


Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 26


Warning: main(): Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 26


Warning: main(./includes/bbcode.): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 27


Warning: main(./includes/bbcode.): failed to open stream: No such file or directory in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 27


Warning: main(): Failed opening './includes/bbcode.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 27


Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /home/adamsx/public_html/modules/Forums/viewtopic.php on line 155

Co się stało ?? :cry:


(lazikar) #2

A co zrobiłes z plikami forum???


(Krykadam) #3

A no właśnie nic nigdy nie robilem w plikach :?


(lazikar) #4

Działało i nic nie robiąc masz takie błędy.

Nie aktualizowałeś Nuka przypadkiem, lub forum do nowszej wersji.


(Krykadam) #5

Dziś jeszcze przed moim przyjazdem działało i jak przyjechalem po kilku godzinach tak sie stalo (zobacz na moją strone). nie robilem zednej aktualizacji