Witam, mam problem otóż w swoim komputerze zrobiłem nowy system (Windows XP Professional SP2) i teraz nie mogę zainstalować sterowników do karty graficznej, ani do dźwiękowej. Na początku myślałem ze może system coś jest nie do końca wiec zrobiłem go jeszcze raz i udało się zainstalować kartę graficzna, lecz gdy tylko włączyłem grę na ekranie wyskoczyły różowe kropki, komputer się zawiesił i na nic nie reagował, po zresetowaniu komputer się uruchamia lecz w pewnym momencie zawiesza się i sam się resetuje. Zrobiłem od nowa system i znowu nie mogę zainstalować sterowników do karty graficznej jak i dźwiękowej. Nie wiem co z tym zrobić. Pisalem juz wczesniej tutaj na forum lecz posiadalem nieorginalnego windowsa wiec moj post zostal wyrzucony do kosza, kupilem nowy system (orginalny) ale to wcale nie rozwiazalo mojego problemu nadal nic nie dziala. . .
plyte glowna mam Asus P5SD2-VM karte graficzna GeForce 8500GT 512mb, 2gb ramu.
witaj ja miałem podobny problem ze sterownikami do tej karty zrób czyszczenie systemu tz.
ccleanerem, wice disc cleaner, wice registry cleaner wyłącz kompa i odpal na nowo powiem jeszcze jedno jeżeli karta ma więcej niż 60 st. to już się coś z nią dzieje miałem tą samą to psuła się i wymieniłem na 9500 GT
Ile możesz przeznaczyć na nowy zasilacz, bo przez ten złom masz kropki, lub już zdążył uszkodzić jakieś części to oprócz zasilacza parę innych rzeczy powymieniasz.
Pasywna? Czy nie czyszczona z kurzu? Jak pasywna to doczep do niej wentylator, jak nie czyszczona to co zrobić wiadomo.
Ile moge przeznaczyc na zasilacz to nie ma znaczenia wielkiego chcial bym aby nie bylo za drogo ale zeby byl tez i dobry, prosil bym o jakas propozycje zasilacza