Błąd Java z grą TripleA

Mam grę TripleA. Niestety już kilka razy zdarzyło się że jak gram to naglę wyskakuje error. A gdy chce przywrócić save’a to i tak wyskakuje error. Proszę o to screen : helpdv.png

Co zrobić żeby się ot nie przydarzało.

Pewno coś z Java jak widzę :stuck_out_tongue: Zainstaluj jeszcze raz jave i zreinstaluj grę :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

wymiatacz01 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Zrobiłęm jak mówiłeś. Niestety grając na jednej z map dokładnie World War II Revised jak dochodzę do japoni rundy to znowu ten error. Może źle zainstalowałem mapę. Tylko nie wiem jak ją inaczej można zainstalować.

Czy nikt nie wie co mogło spowodować ten błąd ? Przypominam że zrobiłem reinstalację.

PS

Dzieje się to zawsze powtarzam zawsze podczas 3 rundy jakimkolwiek państwem grając zawsze ten sam error

HMmm chyba tu nie znajdę odpowiedzi. W związku z tym czy ktoś zna angielski na tyle dobrze żeby po angielsku móc opisać ten problem ?