Błąd ładowania Win 7 po instalacji sterownika GPU

Witam, mam mały problem z kartą graficzną a dokładnie sterownikami. W trakcie instalowanie nowych sterowników, a właściwie po ich zainstalowaniu, komputer się nie włącza do dokładniej Windows nie chce się włączyć(winodws 7 32-wbity ultimate), ładuje się i załadować się nie może.

Żeby to naprawić muszę wejść w tryb awaryjnie i przywrócić poprzednie sterowniki. Jak zainsalować nowe, żeby to się nie robiło.

Automatycznie wyszukiwanie w winodwsie, jak i ściąganie z strony producenta daje. Karta to geforce 8600 gt

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Wypadałoby czytać opisy działów-> przenoszę do Hardware & Sterowniki…

Może karta uszkodzona? Te modele często padały.

Na innym PC karta działa idealnie :frowning:

Tym razem dostosowałem tytuł, następnym usunę wątek do kosza. Proszę się jaśniej określać w przyszłości.

Spróbuj ze starszymi sterownikami. Nowsze sterowniki czasami powodują problemu na starszych układach.

Niestety nie pomogło 

Zobacz starszy sterownik 320.49

http://www.nvidia.pl/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/320.49/320.49-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe&lang=pl&type=GeForce

edit

oczywiście odinstaluj poprzedni wyczyść CCleanerem system i po restarcie spróbuj zainstalować ten sterownik.

Pytania zasadnicze:

1. Po co Tobie Win7 Ultimate? Wersja Home/Pro to dla użytkownika domowego wystarczający system.

2. Podaj proszę jeszcze informacje o płycie, ramie itp.

3. Dlaczego Win7 32bity? Proponuję zmienić na 64bity, o ile masz 2/4/6/8 lub więcej GB Ramu.

Taka uwaga. Pisz ciut po polsku :wink:

Taki dostałem na urodziny :D. Ram 2 Gb, model płyty:MS-7255, BIOS: phoenix technology ltd wersja 6.00, procesor: inter core 2 duo E4600 2,4 ghz