Błąd logowania na portalu


#1

Przy próbie zalogowania się przez portal wtyskakuje :: Błąd serwera nr 500
Co się stało?

Wystąpił problem techniczny, który uniemożliwił wyświetlenie żądanej strony. Możliwe, że nasze serwery są zbyt obciążone żeby obsłużyć wywołanie, doszło do ich uszkodzenia lub komplikacji podczas działań administracyjnych.

Najmocniej przepraszamy, pracujemy w tej chwili tak sprawnie jak tylko potrafimy, żeby przywrócić dostępność serwisu. Prosimy o wyrozumiałość i sugerujemy spróbować ponownie za jakiś czas.


Logując się przez forum działa wszystko


#2

03:28 :::: Przechwytywanie


(pocolog) #3

@Krogulec pisał na portalu "faktycznie przez kilka pierwszych minut po północy mieliśmy małe problemy techniczne, ale z chwilą napisania przez Ciebie komentarza problemów już nie było"
Więc problem jest znany.


(tomekb) #4

Logowanie obsługiwane jest przez serwis, a nie forum, a serwis po ostatnim nowym buildzie miał pewne problemy. Pracujemy nad tym…


(GioWDS) #5

Nie wiem czy to powiązane z błędem @rjakrower ale u mnie to samo było pół godziny temu.


(tomekb) #6

@Lisek @Docent ?


(krystian3w) #7

U mnie około :clock10: a :clock1030: trzeba było kilka razy odświeżać bo dużo komunikatów:


(Direwolf) #8

Problem w dalszym ciągu występuję. Wpisując adres www.dobreprogramy.pl otrzymuję taki komunikat, jak wskazał @rjakrower.


(Radek68) #9

Jakby ktoś pytał:
image


(pocolog) #10

Zrzut ekranu z 2017-08-17 13-35-19


(Radek68) #11

Wiele, wiele razy
image


(pocolog) #12

Teraz strona główna jest praktycznie nieużywalna…


(lordjahu) #13

Mi wszystko działa bez problemów.

Przeglądarka : Opera.


(Domker) #14

Może to przez ten skrypt “konkursu żyletkowego” nadziubali się jak nie wiem :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nie dość, że za tablica JavaScript “zacieniona” kodowaniem UTF-8 to jeszcze kod JavaScript złożony z prawie samych indeksów do tej tablicy :smiley:
Do tego od groma zmiennych :wink:
Naprawdę komuś chciało się tyle “dziubać” i przypisywać?

(P.S. tablicę usunąłem, bo nie sztuka podstawić jej dane z automatu pod resztę kodu :wink: )
Żyletkowy skrypt DP (trochę odcieniony):
zyletkowy-skrypt.txt (17,7 KB)


(krystian3w) #15

Mnie najbardziej denerwowało że musiałem usuwać grafiki bo się pod pojawiały żyletki i nie w sposób kliknąć.


(Direwolf) #16

A u mnie dwa błędy następujące po sobie. Zaraz po otworzeniu przeglądarki.