Błąd na forum


(Idealny3) #1

co jakisz czas wchodząc do jakiegos działu albo kliakjąc na odpowiedz wyskakuje mi takie cois :

co to ma znaczyć??


(Lisek) #2

To znaczy dokładnie to co jest napisane, czyli nie ma połączenia z bazą danych.


(Idealny3) #3

to ja wiem co to znaczy, ale dlaczego tak się dzieje i to coraz czesciej


(system) #4

Ja nie zauwazyłem, by ostatnio miała miejsce taka sytuacja.


(Idealny3) #5

ja dzisiaj juz 4 razy miałem takie cos, i na mozili, na IE i na operze


(Damian) #6

Siedze dzisiaj cały dzień i również na to trafiłem... Na szczęście problem nie trwa więcej jak 10sek :slight_smile:


(Michalkwiecinski) #7

A ja tak. Jak chciałem wejść na któryś z tematów lub na stronę główną.

Uruchomiłem ponownie moją przeglądarkę (Operę) i wszystko było w porządku :?


(Idealny3) #8

ale sie niestety powtarza :frowning:

a to denerwuje :slight_smile:


(Wolin) #9

U mnie również występuje ten komunikat, ale nie jest to takie nagminne.


(Iloczyn8) #10

U mnie jest wszystko dobrze nie pokazują się żadne błędy a troche dzisiaj siedze na forum (mam firefoxa) :smiley:


(Damian) #11

Bez przesady... Coś takiego wyskakuje średnio raz na 3 godzini i trwa 10sek, więc to chyba nie jest dla Ciebie taka strata nerwów i czasu ??


(fiesta) #12

Co świadczy że w tym czasie Lisek dokonywał jakieś operacje z bazą

danych czyli nad nią pracował, to chyba tylko i wyłacznie swiadczy o trosce administracji o forum i nie jest powodem do narzekań. Co innego jakby było to nagminne.