Błąd na forum?


(Tomek) #1

Witam

Gdy chciałem się zalogować [10 minut temu] to wyskakiwał mi następujący błąd:

Error in obtaining userdata

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column ‘user_login_tries’ in ‘field list’

SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM phpbb_users WHERE username = ‘monkeY’

Line : 65

File : login.php

Czy to forum szwankuje, czy cos z moją maszyną nie tak? :smiley:


(Mayster X) #2

przed chwila mialem ten sam problem … teraz udalo mi sie zalogowac


(Tomek) #3

No a ja przed chwilą miałem taki problem, otóż gdy napisałem post i dałem wyślij to wyskoczyła mi pusta stronka z dziwnym adresem, coś w tym stylu:

www.dobreprogramy.com/posting.php

To już wiem, że z mojej strony wszystko jak najbardziej OK :wink:


(aju) #4

0 problemu!


(adam9870) #5

Ja jakieś 10 minut temu miałem napis:

coś tam, cośtam install, cos tam cos tam contrib.

Dziś wyszła nowa wersja skryptu phpBB i administracja pewnie robiła aktualizacje i trochę było problemów, teraz też występują małe.

Zaraz pewnie administracja je naprawi (jak zawsze :mrgreen: ) i będzie wszystko dobrze :slight_smile:


(Tomek) #6

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 591#409591 :wink:


(lazikar) #7

Jakies dziesięc minut temu robiłem update forum. Zmieniły sie opcje logowania poczytajcie.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=56058


(Piotrekjunior) #8

Patrzcie co sie dzieje u mnie:

mwsnap000708xt.th.jpg

To sie dzieje tylko na tym JEDNYM topicu :?

Skala zmieniejszona abyscie widzieli wszytskie posty


(Tomek) #9

piotrekjunior nie martw się nic, u mnie tez tak było ale teraz wszystko wróciło do normy…


(lazikar) #10

Myślę panowie że teraz zaczynacie mnie wprowadzac w bład.

Jeśli gdziekolwiek macie jakies cuda to piszcie podając gdzie. Jeśli to było kilkanaście minut temu w czasie update ( A te przypadki miały miejsce w tym czasie ) Darujcie sobie poprostu. :slight_smile:


(Piotrekjunior) #11

Musze Cie zmartwic gdyz moj problem ciagle wystepuje w tym topicu:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=409575

Wszedzie indziej jest OK :wink:

Dlatego tez jakbys mial czas i checi to zajrzyj przy okazji do mojego problemu :wink: W kazdym badz razie nie jest to bardzo istotne dla mnie :smiley:


(lazikar) #12

Posty były pisane dokładnie w czasie update. Zapewne dlatego. Pomieszanie tpl nie wchodzi w rachube bo poprostu skórka forum nie była ruszana.