Witam.Mam problem z dyskiem twardym a mianowicie jak użytkuję komputer np.gram,przeglądam strony to komp mi się zawiesza i nic nie mogę zrobić.Po zresetowaniu pisze Błąd odczytu dysku wciśnij ctrl+alt+del aby zresetować.(Po włączeniu kompa dzieje się to samo.).Nacisnołem te klawisze i jest dalej to samo tak chyba z 20 razy.Jak tego już nie ma wyświetla mi się okienko : tryb awaryjny z siecią(bez),normalny,ostatnia dobra konfiguracja.itp.Wciskam normalny to cały czas mi idzie ten pasek windowsa.I się Win nie włącza.Znowu resetuje no i to samo.Wchodzę teraz w tryb awaryjny i ładują się pliki.Po tem w lewym górnym rogu ekranu jest _ i to miga.Miga tak pół minuty a później się komp resetuje.Otworzyłem kompa i dociskam kabelki.Nic to nie dało.Po 40 nieudanych próbach udało mi się włączyć go.Kompa sprawdzałem antywirusem,antyspyware,check disk,defragmentacje robiłem.To na nic.Nic nie pomaga.Zrobiłem format.Było wszystko ok przez 2 dni.A potem od nowa.Sprawdzałem dysk HDD Life i pisze że wszystko ma na 100 % (dysk Samsung HD160JJ 160 GB.Temperatura po włączeniu go jest około 15*C a po użytkowaniu go przez 2 godziny 30 *C.
Moje parametry : Windows XP,Płyta główna Asus A8N-SLI,512 DDR Ram,Karta graficzna Geforce 6600 GT,Procesor AMD Athlon 64 3000 +.Błagam o POMOC