Błąd pliku services.exe

Witam! Otóż mam pewien problem. W czasie uruchamiania systemu windows XP (+sp2) po załadowaniu się tej grafiki co jest ten taki ruchomy pasek i logo systemu windows XP na pulpicie zamiast wyboru kont wyskakuje błąd:

(Dokładnie tekstu komunikatu nie pamiętam ale jest on podobny do tego który tu napisałem)

Systemu nie da się uruchomić przez żaden tryb awaryjny, przez ostatnie dobrze działające ustawienia oraz uruchomić system windows normalnie.

Prosiłbym o pomoc jak to można zrobić, ponieważ nie chce ponowie przeinstalowywać systemu ponieważ jest to trochu czasochłonne.

Za okazaną pomoc z góry wielkie dzięki!!

RuDy102PL > http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=93775

no słuchaj dobra dzięki, ale systemu nie da sie uruchomić więc jak ja mam uruchomić te wiersze poleceń??

Tryba awaryjny nie działa ?

niestety system awaryjny nie działa!!

no ja mam podobny problem

z tym ze udało mi sie wejsc dodosa zrobiłem to po włozeniu płyty windowsa i poczekałem az na ekranie pojawi sie komunikat :dowolny przycisk spowoduje rozruch z płyty…"potem na niebieskim tle tam gdzie sa opcjie zakoncz instaluj i napraw wcisnałem R

komp chwile pomyslał i jest wiersz poleceni z tym ze dostep do dysku c jest tylko do folderu WINDOWS i dale nie wiem co zrbic mam na dyskietce ta biblioteke msvcp60.dll i skopiowałem do katalogu c:\windows\system32\ ale jak wpisuje dir w celu przejzenia plików nie znajduje tego pliku…Prosze o pomoc