Błąd po aktualizacji Google Chrome


(kojotte) #1

ale mi sie akcja przytrafiła , prosze o pomoc! nie pobierała mi sie aktualizacja automatycznie wiec pobrałem ze strony http://www.google.de/chrome/?hl=pl jak kolega powyzej napisał ,choc jak sadze miałem i tak z niej pobraną.

po zainstalowaniu nie działa wiecej przegladarka chrome, nie działaja nawet opcje ,barzedzia nic! !!

cały czas jest komunikat jak na tym zdjeciu http://img851.imageshack.us/img851/5851/40829449.jpg , choc to nie moje tylko z neta zn lazłem je szukajac rozwizania ktorego nie znalałzem.

prosze o pomoc ,zalezy mi by znow moc korzystac z tej pregladarki!


(Frog) #2

kojotte , na przyszłość nie podpinaj się pod cudzy temat.

Jeśli masz problem załóż własny wątek.

Wydzielono.


(MariuszListecki) #3

Proponuje tak zrób kopie zaklądek haseł i co potrzebujesz na pulpit. Potem Panel sterowania usuń chroma i przeleć system CClenerem ze szczególnym umiłowaniem rejestru tak długo go czyść aż CC pokaże brak problemów.

Potem zainstaluj go na nowo i będzie hulać.Przynajmniej powinien


(kojotte) #4

zrobiłem jak pisałeś i dalej nic! !!


(MariuszListecki) #5

a Pobrałeś swieżą instalkę chroma


(kojotte) #6

wszystko zrobiłem co pisałes , swieza inastaka nic mecze sie dalej

-- Dodane 13.03.2012 (Wt) 19:25 --

Nie wiem ,nie męcze sie juz ! Wróciłem do firefoxa wciąz mam na chromie tak jak tu na tym linku znalezinym w necie http://img851.imageshack.us/img851/5851/40829449.jpg i wszystko po recznej aktualizacji ;(

Proszę o pomoc , zalezy mi na rozwiązaniu tego problemu by móc znow kozystac z chrome...


(MariuszListecki) #7

Tak mi przyszło do głowy Przeinstaluj flasha


(kojotte) #8

Nie wiem , wróciłem do firefoxa z którego jeszcze nie dawno korzystałem i wszystko gra!

Intryguje mnie jednak ten problem z chrome ponieważ nie jestem w stanie go rozwiązać,czy ktoś z was miał już taki problem i poradził sobie z nim ?