Znalazłem nowy bug, jak klikam na reakcje na post to mi podświetla te posty po nim xD
Tak jest po kliknięciu w reakcje na post
Na Firefox 50.2.0 ESR x64 na Linuksie też nie działa rozdawanie emotek, ale nie działało już wcześniej
No wcześniej nie działało ale nie powodowało takiego podświetlenia postów.
Na Chrominum (i na Slimjet) działało cały czas aż do chyba soboty. Od soboty tylko przyciemnia stronę i zaznacza posty poniżej. Na Edge raz działa (co widać po łapce w poprzednim poście ) raz zachowuje się tak samo jak na Chromium. Zależy od humoru?
Wydaje mi się, że w tamtym tygodniu też mi się na chwilę włączyło. W tym już nie.
Przejdźmy na discourse, mówili, będzie fajnie, mówili
I teraz mamy tego efekty, więcej bugów niż to wartę. Zobaczymy, pożyjemy może kiedyś to wszystko naprawią( jak znajdzie się kilku userów co swoje poprawki zgłoszą xD).
Hej,
Na najnowszym FireFoxie 32-bit na Windows 7 Ultimate x64 jest to samo - wyszarzone, a posty poniżej podświetlone… Wychodzi więc na to, że to jednak problem globalny.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Tymczasowe rozwiązanie do czasu aktualizacji plugin-u:
Błąd po zmianie systemu emotikon do odpowiedzi (teraz okienko jest z boku / “przebudowane” / bez wyszarzenia ekranu, stary i nowy kod na popu up z emotikonami nie są ze sobą kompatybilne), dałem łapkę po ręcznej poprawce w narzędziach dev (opcja “zbadaj element”)…
Nie łączyłbym też tego z starym problemem że się panel nie wyświetlał i wracał po usunięciu Cache.
Wtyczka retort (do reakcji w formie emotikon) jest teraz przerabiana, jak będzie nowa wersja, to problem się rozwiąże.
Trwa dyskusja, wszyscy czekają aż autor to poprawi:
Ciekawe mogę dać praktycznie każdą emotikonę jako reakcje.
Hej,
Pewno to jakiś buu albo krótkotrwała możliwość. Ja nadal nie mogę dodać reakcji - cały czas to samo - nawet w trybie prywatnym przeglądarki.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Tymczasowe rozwiązanie do skończenia się prac na nową wersją plugin-u:
Ja klikam odpowiedź, potem w reakcje dla posta i mam już okienko (małe), na większe (wciąż posty są wybielane / jaśniejsze jak oceniam jakiś starszy) i normalnie otwierane trzeba poczekać.
Owszem, możesz. Nie pytaj tylko się potem głupio, dlaczego uważam Twoje personalne zaczepki za hejj
Nie przenoś jednej rozmowy po wszystkich wątkach, robiąc spam nie na temat.
Prosiłem w tamtym temacie o przytoczenie moich komentarzy jeśli uważasz, że był obraźliwy, bo inaczej jesteś tak samo wiarygodny jak we wpisie blogowym o allegro.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.