Błąd przeglądarek i mulenie kompa


(Henry124) #1

Witam. Otóż od kilku dni mulił mi komp, a wczoraj zaczęły mi się pojawiać raporty o błędach podczas przeglądania internetu i to bez różnicy czy użyłem FF czy IE. Zrobiłem więc wczoraj formata, ale było to samo, więc ponownie sformatowałem komputer, było niby ok, ale po kilku godzinach użytkowania ponownie pojawił się ten problem. Jakby ktoś mógł sprawdzić, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :wink:.

logi z OTL:

http://www.wklejto.pl/84144

http://www.wklejto.pl/84145


(Leon$) #2

OTL w oknie Custom Scans-Fixes (własne opcje skanowania/skrypt)wklej następujący skrypt:

Kliknij w Run Fix (Wykonaj scrypt). Zatwierdź restart komputera.

potem nowy log OTL robiony opcją Run Scan (Skanuj)

:slight_smile:


(Henry124) #3

Komp ogólnie już chodzi dobrze, nie zamula, jednak raport o błędach nadal występuje...

http://www.wklejto.pl/84180


(Leon$) #4

Log wygląda na czysty

Pobierz CCleaner http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

przeskanuj nim i wyczyść rejestr.

zrób optymalizacje uruchamiania

http://www.bezpieczenstwosystemow.pl/in ... opic=116.0

W OTL kilknij CleanUp (Sprzątanie)

Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach.http://support.microsoft.com/kb/310405/pl

przeskanuj

Dr.WEB CureIt! http://www.dobreprogramy.pl/DrWEB-CureI ... 12976.html

błędy mogą być spowodowane przestarzałum systemem

zainstaluj SP3

zainstaluj IE8 http://www.microsoft.com/windows/intern ... sites.aspx

:slight_smile:


(Henry124) #5

Zrobiłem wszystko co napisałeś i po zainstalowaniu SP3 wszystko działa tak jak powinno. Dziękuję bardzo : ).