Mam taki problemik po sformatowaniu dysku i zainstalowania winXP i wszystkich sterownikow chcialem zainstalowac orginalna gre. Przy instalaci ok 9% wyskakuje blad ze nie moze skopiowac pliku track/nazwa trasy (plyta nie jest porysowana) nie wiem czemus sie tak dzieje bo wczesniej wszystko chodzilo normalnie. starsze gry sie instaluja ale juz z nowszymi sa klopoty (programy normalnie sie instaluja)
czy to moze byc wina sterownikow do karty graficznej bo ja zmienilem z radeona7000 na GeForce4 MX 440 (sterowniki z plyt)
a po mojemu to przy instalce okienek mogło coś się zwalić(albo brak ci jakiejś poprawki do wnidowsa). ale po mojemu to powinieneś najnowsze stery pokolei do głównej graficznej dźwiękowej i directa a potem(albo przed) do tego sprawdzić dysk chek/scandiskiem potem jak to nie pomoże to sprawdź kompilację windows i SP i wszystkie nowe poprawki do okienek(a jaki błąd konkretnie(screen albo coś daj) potem jak to nie pomoże to ja nie pomogę inaczej jak tylko 2 sposoby mam
skopiować zainstalowaną grę
format dysku i ponowna instalka systemu z odłączonym kabelkiem od neta
ej no co wy (menadżerów kopiowałem i działały inne też) to jest nawet bardzo możliwe tylko trzeba skonfigurować na nowo ustawienia grafiki w grze i inne opcje (większość gier powinna zadziałać choć już nie tak dobrze jak zainstalowana) więc możesz próbować