Błąd przy instalacji php by przemo


(Jsty548) #1

Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych

CREATE TABLE phpbb_auth_access ( group_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_id smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, auth_view tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_read tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_post tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_reply tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_edit tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_delete tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_sticky tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_announce tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_globalannounce TINYINT (1) NOT NULL, auth_vote tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_pollcreate tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_attachments tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_mod tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, auth_download TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL, KEY group_id (group_id), KEY forum_id (forum_id) )


No database selected

o co w tym chodzi ?


(Kos@) #2

Może źle wypełniłeś formularz instalacyjny?

Masz już coś w bazie Sql?


(Jsty548) #3

Bardzo możliwe .

Nie mam pojecia jak wypełnić ten formulasz może jakieś pomysły ?? ;D

bo sam sobie chyba nie poradze ;/


(Kos@) #4

http://www.phpbb2.pl/faq.php?faq=14

http://www.phpbb2.pl/faq.php?faq=28

lub jeśli nie pomoże poszukaj sam na http://www.phpbb2.pl lub domowej stronie ~Przema


(Jsty548) #5

Bla Bla :((( nie rozumię tego zanim zabrałem się za forum sledziłem te stronki ale dalej nie wiem jak to zainstalować


(lazikar) #6

Skasuj najpierw wszystkie tabele z bazy i zainstaluj ponownie forum.

Jak zainstalowac masz w Pomocniku.