Błąd przy logowaniu Skype na Androidzie

Mam na komputerze zalogowanego Skype’a, na swoim smartfonie też miałem, ale zmieniłem sobie wersję na starszą, od tej aktualnej, bo mnie wkurza ten nowy interfejs. Ale nie przewidziałem, że program po restarcie bêdzie żądał ponownego zalogowania. Rozstąp się ziemio, hasła nie pamiętam, bo nie było mi potrzebne od jakichś 5 lat. Proces odzyskania hasła nie pomógł, gdyż ekipa z z obsługi Microsoftu nie mogła potwierdzić dostatecznie mojej tożsamości. Adres e-mail, którym kiedyś się posłużyłem podczas zakładania Skype jest nieaktywny bo nie pamiętam do niego hasła. Więc wybrałem proces odzyskania hasła na mój obecny inny email, jednak nieskutecznie (mimo, iż podałem 3 znane mi kontakty z listy, swoją datę urodzenia, region, nr tel). Co mam zrobić, żeby nie tworząc nowego konta mieć Skype na smartfonie. Na kompie korzystam, bo jestem nonstop tam zalogowany. Czy da się z poziomu kompa jakoś odczytać to hasło? reset hasła nic nie da, bo mamy błędne koło.

Kiedyś w ustawieniach na PC dało się hasło zmienić od tak. Kiedyś mi kolega psikusa zrobił i nie mogłem się zalogować xD