Błąd przy próbie wyłączenia przywracania systemu

Przy próbie wyłączenia przywracania systemu pokazuje mi się komunikat takiej treści: "Przywracanie systemu napotkało błąd podczas próby włączenia/wyłączenia jednego lub więcej dysków. Uruchom ponownie komputer i spróbuj ponownie. I tak w kółko restart za restartem. W trybie awaryjnym też się tego nie da wyłączyć. Ktoś wie w takim razie co jest grane i jak sobie z tym poradzić? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Zacznij od chkdsk, potem przejedź system “odpluskiwaczem” (to jest często objaw wirusa, lub innego trojana). Spróbuj też wyłączyć program antywirusowy (np. NOD32).

Jak nie przejdzie, to powiem Ci co w rejestrze zmienić.

Nom, raczej syfu żadnego nie mam, akurat jestem po gruntownym czyszczeniu systemu z rootkitów i podobnych badziewii z pomocą OTLa i antimalvare’a. Myślę więc, że jest ok. Niejaki Ciemnowidz zalecił mi do tego wszystkiego wyłączyć przywracanie systemu i tego właśnie nie mogę zrobić za Chiny. A co do tego żeby ci pokazać rejestr… Jaki program go zapisuje? No bo chyba nie chodzi ci o logi z Hijacka?

a spróbuj tak

start>uruchom>services.msc>Usługa przywracania systemu>dwuklik>uruchamianie>wyłączone>restart

Jest, udało się, dzięki wielkie