Błąd przy właczaniu gry


(M J 82) #1

Słuchajcie mam taki problem. Wiem ze to juz troche stara gra ale chciałem pograć z kumplem w multi. Zainstalowałem GTa San Andreas wszystko ładnie pięknie, laduje sie czołówka, sponsorzy reklamy itd. ale na tym sie konczy (nie dochodzi do menu gry) i wyskakuje:

"wystapil blad z aplikacja gta_sa.exe i zostanie ona zamknieta." Komputer jest nowy. U kumpla który ma 5 letniego kompa wszystko działa bez problemu. HELP. Dzieki z góry


(Krzychuu) #2

Jerzu82 podaj konfigurację sprzętową oraz jaki masz system.

Gra oryginalna?

Spróbuj reinstall gry.


(steemm) #3

wywal plik o nazwie C:\Documents and Settings\nazwa_uzytkownika\Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files\gta_sa.set

w wiekszosci przypadków z gta sa to pomaga :smiley:


(Agatonster) #4

Jerzu82

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku icon_edit.gif

Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Kamil1995luk) #5

Proszę pomóżcie, mam taki problem.

Kupiłem oryginalną San Andreas, zainstalowałem, wgrałem patcha spolszczającego, a kiedy włączam grę, lecą filmiki, potem wyskakuje obrazek( te wszystkie zdjęcia złączone), powoli gaśnie, a później wywala do windowsa(komunikat o błędach)( coś nie tak z plikiem gta_sa.exe)

co robić ? :kreci:

mój sprzęt to

athlon 2500+ 1,8 ghz

768 ramu

gforce fx 5200

win xp

ZDJ : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... abe98.html