Błąd w czasie zmiany nazwy serwera w hostingu 000webhost.com

Witam!

Ostatnio chciałem opublikować stronę na 000webhost.com lecz przy tworzeniu domenu występuje taki oto komunikat: “Your domain is not yet pointing to our servers, so services such as FTP, Website Builder or File Manager  may not work. You need to update nameservers to  ns01.000webhost.comns02.000webhost.com  for your domain. This warning will be removed once your domain will start resolving to our servers (24-48 hours after the nameserver update)”

I tutaj jest problem, ponieważ nie mam pojęcia gdzie zmienić tą nazwe ;p. Jak ma ktoś hosting na tej stronie to prosiłbym go o pomoc.

Dziękuję i pozdrawiam.

Musisz zmienić DNS’y domeny na ich, czyli ns01.000webhost.com, ns02.000webhost.com. Inaczej sporo rzeczy może nie działać

tanie domeny

Serwery DNS ustawiasz w panelu zarządzania domeną registrara, u którego ją kupiłeś.

Wznawiam temat.

Nie mam pojęcia gdzie to może być. Jestem w panelu zarządzania i nic mi się w oczy nie rzuca. Jakieś sugestie dotyczące miejsca, w którym może się znajdować Serwer DNS?? 

Skoro nie posiadasz żadnej domeny, to po jakiego zakładałeś konto  z opcją własnej domeny ?

Załóż nowe z adresem przydzielanym przez 0webhost, albo rejestruj jakąś darmową domenę jeśli nie masz na rejestrację domeny po cenie piwa puszkowego.