Błąd w formularzu rejestracyjnym


(Biuro) #1

Witam,

Mam dziwny błąd w formularzu rejestracyjnym, otóż pewne pole zawiera tylko dwukropek i można wybrać tak albo nie.. chciałbym skasować to pole ale nie wiem jak to dokładnie zrobić. Poniżej przedstawiam screen jak to wygląda. Proszę o pomoc

Screen

http://img145.imageshack.us/img145/3329 ... piaao7.jpg

Forum phpbb by Przemo


(Rivon) #2

Jesli ten cms phpbb ma plik kodu register.php lub coś w podobie to edytuj jeśli znajdziesz tam taką linijkę. Sprawdź innym tematem graficznym


(Skr3czu) #3

Daj linka do tego thema, albo daj nazwę tego thema...