Błąd w grze Deep Black Reloaded mozliwe obejście?

Gram przeciwko finałowemu bossowi,robię wszystko jak w tym filmiku

u autora filmu,boss traci energię u mnie tak nie jest.Czy da się ten bug obejść ??

Ps.Grę uruchamiałem kilka razy i ciągle jest tak samo.

A spróbuj ściągnąć nowe łatki do gry jak są i zaktualizuj sterowniki Karty graficznej oraz DirectX

Do tej gry nie ma łatek,od kiedy (pierwsze słyszę) że jak jest bug w grze to trzeba wgrywać nowe sterowniki do karty graficznej lub aktualizować DirectX ??

Bo czasem nieaktualna wersja directx lub sterowników powoduje błędy gry.

Pytanie zasadnicze, gra jest oryginalna? A łatki jakieś muszą być, bo w necie widać pirackie wersje 1.2 a oficjalna jest 1.4.

Zawsze byłem przekonany że błędy w grze biorą z błędów programistów gry.Gra zakupiona na Alledrogo a łatek nie ma żadnych,bo producent nie wypuścił o tym informuje strona producenta gry.

A czy ta gra nie jest ze STEAM ? bo wiem że piraci wydali kilka łat do tej gry więc nasuwa się jeden wniosek masz pirata i to niezaktualizowanego.

RMK_99 nie pisz bzdur ta gra nie jest na STEAM,kupiłem ją Alledrogo,jak nie masz o czymś pojęcia to się lepiej nie wypowiadaj.

PS.Do tej gry producent nie wydał łatek,więc to co napisałeś (więc nasuwa się jeden wniosek masz pirata i to niezaktualizowanego) jest śmieszne.Popatrz sobie na stronę producenta a później pisz dyrdymały.