Błąd w Sub-Edit (chyba ni ma kodeka)


(Ford Fokus) #1

film1xf.jpg

Instalowałem już xvidy, divixy, ffdshow i jakieś inne i nic :confused: nie da sie tego otworzyć, to jest *.avi :confused:


(Ford Fokus) #2

Jesteś pewien? W WMP i Winampie pisz, że nie mają kodeka :expressionless:

Złączono Posta : 17.09.2005 (Sob) 19:22

A jednak... cd2 chodzi bez problemu :confused:


(Jsty548) #3

sciągnij xp codec pack i bedzie wszytko ok


(Ford Fokus) #4

Nie jest nic OK... Patrz posta wyżej:/


(system) #5

Czyli plik uszkodzony...


(Ford Fokus) #6

Już do tego doszliśmy, OK, ale co z tym zrobić? Jak wchodze na CD i chce skopiować to mi się zawiesza komputer :-s


(system) #7

Skorzystaj z oryginalnej kopii, bądź zrób nową kopię bezpieczeństwa niszcząc tą pierwszą.


(system) #8

Spróbuj skopiować tym programem:

:arrow: Bullet Proof File Copy 1.53 PL


(Ford Fokus) #9

Eee... W tym problem, że to jest jedyna kopia :smiley: Tamta się ekhm, zniszczyła... troche...


(system) #10

Znamy takie historie... Topic :arrow: Śmietnik...


(Ford Fokus) #11

No co, po to jest kopia bezpieczeństwa, żeby była w razie uszkodzenia pierwszej prawda :evil:

Ale pozatym to jest filmik z imprezy (urodziny kumpla), tylko nie wiem jak oni to nagrywali.


(system) #12

A tak jest w Twoim przypadku :?: Wątpię... Już Twój pierwszy post w tym topicu to rozjaśnia...


(Ford Fokus) #13

Chodzi o nazwe pliku? Jest... troche wulgarna :smiley:

Złączono Posta : 17.09.2005 (Sob) 19:57

A tak pozatym to dzięki za pomoc, już nie potrzebuję rad, skocze se do kumpla i on mi to nagra z kamerki albo gdzie to tam ma :evil: :evil: