Mój kolega ma problem ponieważ co jakiś czas wyskakuje mu niebieski ekran trwa jakieś odliczanie i komputer sie resetuje.Nastepnie włącza opcje sprawdzenia błędu i wsyakakuje mu takie okienko tu daje screen który od niego dostałem wie ktos może co z tym fantem zorbic prosze o pomoc.
A można dać jeszcze raz obrazek, ponieważ mnie się nie wyświetla?
ok bardzo prosze
Z tego wynika, że coś kombinował z aktywacją Windowsa bądź wcale go nie aktywował. Jaki ma system?? Oryginała czy pirata??
Jeśli orginał niech zadzwoni do MS jeśli pirat niech pobiegnie do najbliższego sklepu
nie wiem powiedział że ma płytke od kogoś z pracy
Tłumaczę:
"System Windows wykrył nieautoryzowaną zmianę wykonaną na twojej licencji Windows.Ten alert pojawia się, gdy kopia systemu jest NIELICENCJONOWANA, albo aktywacja Windows jest OMINIĘTA…(tekst o dostępności aktualizacji itp.)
cd:
Solucja:
Zainstaluj oryginalną licencjonowaną kopię systemu Windows.Aby kupić Windows Vista teraz kliknij tutaj…"
Nie trzeba więcej tłumaczyć :mrgreen: Według mnie wersja piracka. System sam podaje poprawne rozwiązanie. Dziękujemy. :mrgreen:
a są jakieś sposoby by temu zaradzić?
tak, kupić legalny system :mrgreen:
Przecież sam microsoft napisał w rozwiązaniu problemu ;] :lol:
To nie jest to forum :D. A sposób jeden jest: kupić oryginalną Viste.
tak
podali go już rgabrysiak i aero
nic innego nie wymyśli
aha dziekuję w imieniu kolegi za pomoc przekaże mu wszytko czego sie od was dowiedziałem no to chłopak ma wtope musi wydać kilka baniek na nowy system.
kovval
1 - nie wklejaj tak dużych screenów - forum sieę rozjeżdża.
2 - Uzgodnij z kolegą powstałe tu wątpliwości odnośnie legalności systemu i skontaktuj się ze mną na PW - do czasu wyjaśnienia - temat zamykam.