Błąd wyglądu bloga

Na moim blogu jest jakiś błąd wyświetlania skrótów bloga.
Wygląda to tak:

a sam wpis tak:

A na Androidzie w Chrome tylko tytuł:

Próbowałem poprawić i nie da się… nie umiem.
@tomekb @Docent ?

Problem tego typu cyrków byłby mniejszy mając wgląd w kod html wpisu.

Ja notorycznie borykam się z tego typu szopkami.

Wystarczyło pierwsze zdanie dać jako zwykły tekst a nie H2… Co ciekawe w innych moich wpisach nie ma z tym problemu.

@Lisek @narandill

Nadal lipa… Było dobrze, a teraz kolejny wpis i dziwnie wygląda.

@DjLeo @Shaki81 @Docent @tomekb @Lisek @narandill

CZY KTOŚ TU ZAGLĄDA W OGÓLE ?!

Czy @Docent nadal chce mieć blogerów czy mają zrezygnować z pisania przez głupie błędy ?

EDIT
Poradziłem sobie, ale nie powiem jak bo nie wiem. Kilkanaście prób, kopiowanie, wklejanie, zmienianie :confused:

Kolejny błąd. Jedno zdanie na mojej stronie z streszczeniami blogów a reszta gdzie jest… ?

Ja to tylko tu zostawiam, może w końcu ktoś poprawi to wszystko :-]

@DjLeo @Shaki81 @Docent @tomekb @Lisek @narandill

Bawiłem się już z tym przez 10 minut zanim zatwierdziłem wpis, żeby się tego bolda pozbyć. Za cholerę nie wiedziałem jak. Zgłosiłem do Liska a wpis zatwierdziłem, żebyś nie był poszkodowany. Niestety błędy na blogu są i trzeba to ogarnąć.

No są błędy i czasami krew zalewa jak człowiek wrzuca kilka zdjęć, pisze coś, zapisuje i… ani zdjęć ani tego co się pisało :confused:

No niestety ja na to nic nie poradzę.

Błędy po stronie bloga to jedno, ale jeżeli chodzi o Twój wpis to jest do poprawy i to delikatnie mówiąc. A tych błędów jest “kilka” we wpisie, polecam Ci korzystać z Language Tools, to mocno daje radę.

Poniżej “mały” raport jak to u Ciebie wygląda (nie wszystko może być prawidłowo wykryte):

W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („Zacznijmy”) a drugim („jest”).
Zacznijmy od tego co to jest w ogóle RAW. Plik RAW nie jest zdjęciem, jest to pli…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („jest”) a drugim („zobaczyła”).
… ogóle RAW. Plik RAW nie jest zdjęciem, jest to plik zawierający dane tego co zobaczyła matryca w smartfonie lub innym urządzeniu wykonującym fotografie…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („jest”) a drugim („było”).
…ażde zdjęcie przez nas wykonane poddane jest obróbce graficznej by było ono takie, jak producent chce, to znaczy, że realn…
Wykryto prawdopodobny błąd pisowni
…nt chce, to znaczy, że realnie aparat w smartfonie może rejestrować lepsze zdjęcia niż te,…
smart fonie
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („są”) a drugim („daje”).
…orytmy, dzięki czemu zapisywane zdjęcie są różnej jakości co daje nam wybór aplikacji, która według nas robi najlepsze zdjęcia…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („jest”) a drugim („zobaczyła”).
…jęcia. Wracając do RAW, co znaczy, że jest to surowy obraz tego co zobaczyła matryca aparatu ? A znaczy to tyle, że wykonane zdjęcie n…
Brak przecinka w tym fragmencie zdania. Przecinek prawdopodobnie należy postawić tak: “informacje, jakie”.
…siebie, gdyż plik RAW zawiera wszystkie informacje jakie matryca była wstanie uchwycić danym obi…
informacje, jakie
Prawdopodobny błąd zapisu odmiany; skrótowce odmieniamy z dywizem:“RAW-ie”.
…e uchwycić danym obiektywem. Zdjęcie w RAWie trzeba wywołać. Mówiąc prostym językiem…
RAW-ie
…ać pod siebie i zapisać w formacie typu JPG, PNG lub innym dla nas dogodnym.RAW - z…
APG RPG JPEG LPG PG JPL Jug
…d siebie i zapisać w formacie typu JPG, PNG lub innym dla nas dogodnym.RAW - zalety…
Ang Pn CNG Pni LNG PBG PG
Spacje wokół dywizu (w przeciwieństwie do myślnika) są zbędne: “RAW-zalety”; jeśli to miał być myślnik, to należy napisać “RAW — zalety”.
…ypu JPG, PNG lub innym dla nas dogodnym.RAW - zalety, ale i wady + Plik RAW ma jedną ogromn…
RAW-zalety RAW — zalety
Prawdopodobny brak przecinka. Powinno być: “wszystkim, co”.
…aletę, jaką jest zapisanie informacji o wszystkim co była w stanie zarejestrować matryca, cz…
wszystkim, co
Brak przecinka w tym fragmencie zdania. Przecinek prawdopodobnie należy postawić tak: “danych, dzięki którym”.
…tanie zarejestrować matryca, czyli dużo danych dzięki którym przy obróbce pliku RAW jesteśmy w stani…
danych, dzięki którym
Brak przecinka w tym fragmencie zdania. Przecinek prawdopodobnie należy postawić tak: “jpg, jakie”.
…najlepszej jakości zdjęcie w formacie *.jpg jakie jesteśmy w stanie osiągnąć. Dla przykł…
jpg, jakie
…y w stanie osiągnąć. Dla przykładu mój Huawei P9 zapisuje zdjęcia *.jpg o wadze (stan…
Bławej
…nie osiągnąć. Dla przykładu mój Huawei P9 zapisuje zdjęcia *.jpg o wadze (standar…
Po Pt Pw Pl Pp PC pH
…ykładu mój Huawei P9 zapisuje zdjęcia *.jpg o wadze (standardowa aplikacja aparatu)…
APG RPG JPEG LPG PG JPL jug
…wadze (standardowa aplikacja aparatu) 3-5MB, wówczas gdy plik RAW osiąga już około …
MB amb GMB umb
…, wówczas gdy plik RAW osiąga już około ~24MB. Szybko licząc na karcie 1GB zmieścimy …
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („licząc”) a drugim („zmieścimy”).
…plik RAW osiąga już około ~24MB. Szybko licząc na karcie 1GB zmieścimy ~204 zdjęcia *.jpg, a plików RAW tylko ~42. - Kolejną…
… na karcie 1GB zmieścimy ~204 zdjęcia *.jpg, a plików RAW tylko ~42. - Kolejną wad…
… ~204 zdjęcia *.jpg, a plików RAW tylko ~42. - Kolejną wadą jest fakt, iż wszelkie…
Przed tym spójnikiem stawiamy przecinek: “Dlatego, aby”.
…jące RAW robią to zazwyczaj nieudolnie. Dlatego aby wywołać RAW i mieć faktycznie lepszą ja…
Dlatego, aby
Po skrócie „tzw.” nie używa się już cudzysłowu. Poprawnie: “wywoływarkach RAWów”.
…ić niejednokrotnie kilka suwaków w tzw. “wywoływarkach RAWów”. Uwaga na programy/aplikacje wyciągając…
wywoływarkach RAWów
…aga na programy/aplikacje wyciągające *.jpg z pliku RAW, są to po prostu zapisane z…
Spacje wokół dywizu (w przeciwieństwie do myślnika) są zbędne: “plików-foto”; jeśli to miał być myślnik, to należy napisać “plików — foto”.
…dglądu w przeglądarkach czy menadżerach plików - foto słabej jakości, lepsze było by już zrob…
plików-foto plików — foto
Cząstki „-bym”, „-byś”, „-by”, „-byśmy”, „-byście” piszemy łącznie z czasownikami w formach osobowych. Poprawnie: “byłoby”.
…ch plików - foto słabej jakości, lepsze było by już zrobienie normalnego zdjęcia w *.jp…
byłoby
…by już zrobienie normalnego zdjęcia w *.jpg. - Wadą jest to, że aby wywołać plik R…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („potrzebuje”) a drugim („oznacza”).
…ieć w miarę wydajny sprzęt, a jeśli coś potrzebuje większej mocy obliczeniowej to oznacza, że szybciej zjada baterię w komputerze,…
…jada baterię w komputerze, laptopie czy smartfonie. - Wywoływarki RAWów, te lepsze są zaz…
smart fonie
…komputerze, laptopie czy smartfonie. - Wywoływarki RAWów, te lepsze są zazwyczaj płatne. A…
Prawdopodobny błąd zapisu odmiany; skrótowce odmieniamy z dywizem:“RAW-ów”.
…laptopie czy smartfonie. - Wywoływarki RAWów, te lepsze są zazwyczaj płatne. Ale dar…
RAW-ów
Ten wyraz nie powinien występować na początku zdania.
…i RAWów, te lepsze są zazwyczaj płatne. Ale darmowe powoli zaczynają zbliżać się do…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („zaczynają”) a drugim („wymieniał”).
…są zazwyczaj płatne. Ale darmowe powoli zaczynają zbliżać się do nich. Nie będę wymieniał tutaj programów na Windowsa, Linuxa itp. ponieważ w tym wpisie chcę …
… wymieniał tutaj programów na Windowsa, Linuxa itp. ponieważ w tym wpisie chcę przedst…
Linuksa Linux Linusa Linuksy Linux a
…ż w tym wpisie chcę przedstawić darmowe wywoływarki RAWów dla systemu Android. - Nie każdy…
Prawdopodobny błąd zapisu odmiany; skrótowce odmieniamy z dywizem:“RAW-ów”.
…ie chcę przedstawić darmowe wywoływarki RAWów dla systemu Android. - Nie każdy apara…
RAW-ów
…ystemu Android. - Nie każdy aparat czy smartfon jest w stanie zapisać plik RAW, więc to…
smart fon
W tym miejscu powinien być typograficzny cudzysłów otwierający: “„”.
…jest w stanie zapisać plik RAW, więc to “zabawa dla wybranych”. Warto zwrócić uwa…

W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („musiała”) a drugim („odsyłam”).
… obsługujący zapis do plików… i tutaj musiała by być długa lista dlatego odsyłam do Wikipedii.Aplikacje do “robienia zdjęć w RAWie” P…
Dodaj spację między zdaniami
…ługa lista dlatego odsyłam do Wikipedii.Aplikacje do “robienia zdjęć w RAWie” Pamiętajmy…
Aplikacje
…atego odsyłam do Wikipedii.Aplikacje do “robienia zdjęć w RAWie” Pamiętajmy, że …

Prawdopodobny błąd zapisu odmiany; skrótowce odmieniamy z dywizem:“RAW-ie”.
…ikipedii.Aplikacje do “robienia zdjęć w RAWie” Pamiętajmy, że obojętnie jaką aplikac…
RAW-ie
W tym miejscu powinien być typograficzny cudzysłów zamykający: “””.
…dii.Aplikacje do “robienia zdjęć w RAWie” Pamiętajmy, że obojętnie jaką aplikacj…

W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („wybierzesz”) a drugim („powinien”).
…Pamiętajmy, że obojętnie jaką aplikacje wybierzesz plik wyjściowy powinien być taki sam gdyż to zależy od matrycy co uchwyci. Do wyboru mamy wiele aplikacji, ja wybr…
Przed tym spójnikiem stawiamy przecinek: “dwie, bo”.
…yboru mamy wiele aplikacji, ja wybrałem dwie bo więcej i tak nie trzeba a ta druga nam …
dwie, bo
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („trzeba”) a drugim („przyda”).
…i, ja wybrałem dwie bo więcej i tak nie trzeba a ta druga nam się przyda jeszcze. A więc aplikacje do zapisu plików RAW t…
…u RAW. - Adobe Photoshop Lightroom CC Po zarejestrowaniu się lub zalogowan…
Prawdopodobna literówka. Czy chodziło o “że”?
…paratu, następnie u góry upewniamy się, ze widnieje format pliku *.dng (to jest pl…
że
…ewniamy się, ze widnieje format pliku *.dng (to jest plik RAW) i klikamy spust miga…
ang dni DNA dno dn CNG DNS
To zdanie nie kończy się kropką ani innym znakiem interpunkcyjnym. Powinno być: “).”
… klikamy spust migawki (niebieskie kółko) Aplikacje do wywoływania plików …
).
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („chcesz”) a drugim („masz”).
… Androidzie Jeśli mimo wszystkich wad, chcesz spróbować wywoływać pliki RAW to do wyboru masz kilka aplikacji w Google Play (Sklep Google), ja pokażę Ci te darmowe z…
Brak przecinka w tym fragmencie zdania. Przecinek prawdopodobnie należy postawić tak: “darmowe, z których”.
…le Play (Sklep Google), ja pokażę Ci te darmowe z których korzystanie jest proste i sam je posiad…
darmowe, z których
…rzystanie jest proste i sam je posiadam.Aplikacja Adobe Photoshop Lightroom CC Apl…
Aplikacja
…m je posiadam.Aplikacja Adobe Photoshop Lightroom CC Aplikację Adobe Photoshop Lig…
…oom CC Aplikację Adobe Photoshop Lightroom CC można pobrać z sklepu Google Play. J…
Prawdopodobnie ten przyimek należy zapisać tak: “ze sklepu”.
…obe Photoshop Lightroom CC można pobrać z sklepu Google Play. Jej obsługa jest prosta. U…
ze sklepu
Prawdopodobna literówka: “inną”.
…a jest prosta. Uruchamiasz ją jak każda inna aplikację, rejestrujesz się lub logujes…
inną
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („przechodzisz”) a drugim („wybierając”).
… rejestrujesz się lub logujesz po czym, przechodzisz do opcji wybierając ikonkę “hamburgera”, pojawia się boczny panel. W…
…z do opcji wybierając ikonkę “hamburgera”, pojawia się boczny panel. W nim wybier…

…jawia się boczny panel. W nim wybierasz “Preferences”, przechodzisz do "Photo Imp…

…awia się boczny panel. W nim wybierasz “Preferences”, przechodzisz do “Photo Import Options…
…czny panel. W nim wybierasz “Preferences”, przechodzisz do “Photo Import Options”…

…ybierasz “Preferences”, przechodzisz do “Photo Import Options” i zaznaczasz “Raws…

…erences”, przechodzisz do “Photo Import Options” i zaznaczasz “Raws”. …
…”, przechodzisz do “Photo Import Options” i zaznaczasz “Raws”. T…

… do “Photo Import Options” i zaznaczasz “Raws”. Teraz cofnij się…

…do “Photo Import Options” i zaznaczasz “Raws”. Teraz cofnij się do …
Ras AWS RAW Rawy Rams Rawą Rawę
…się do ekranu głównego i wybierz folder “All Photos”, a następnie zdjęcie które c…

…o ekranu głównego i wybierz folder “All Photos”, a następnie zdjęcie które chcesz wywo…
Phobos Photo Photo s
…nu głównego i wybierz folder “All Photos”, a następnie zdjęcie które chcesz wywoł…

Brak przecinka w tym fragmencie zdania. Przecinek prawdopodobnie należy postawić tak: “zdjęcie, które”.
…ybierz folder “All Photos”, a następnie zdjęcie które chcesz wywołać. Teraz na dole …
zdjęcie, które
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („widzisz”) a drugim („widzisz”).
… chcesz wywołać. Teraz na dole widzisz opcje pozwalające na upiększenie tego co widzisz na ekranie, nie wszystkie opcje są dostępne z powod…
Przed tym spójnikiem prawdopodobnie należy postawić przecinek: “wystarczające, by”.
… dostępne z powodu darmowej wersji, ale wystarczające by zapoznać się z działaniem dużej ilości …
wystarczające, by
Prawdopodobna literówka. Czy chodziło o “że”?
…możliwości. Gdy już zrobisz tak, ze uważasz plik za dobry kliknij w ikonkę …
że
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („uważasz”) a drugim („kliknij”).
…liwości. Gdy już zrobisz tak, ze uważasz plik za dobry kliknij w ikonkę menu, a następnie wybierz “Save to Device”, w…
…knij w ikonkę menu, a następnie wybierz “Save to Device”, w okienku które się uka…

…onkę menu, a następnie wybierz “Save to Device”, w okienku które się ukaże zaznacz “Hi…
Dewizę Lewicę Cewice Dębice Lewice Dębicę Rewicę
…enu, a następnie wybierz “Save to Device”, w okienku które się ukaże zaznacz “Hig…

Ten szyk wyrazów jest błędny. Poprawnie: “w które okienku”.
…, a następnie wybierz “Save to Device”, w okienku które się ukaże zaznacz “Highest Available Qu…
w które okienku
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („ukaże”) a drugim („zaznacz”).
…z “Save to Device”, w okienku które się ukaże zaznacz “Highest Available Quality” co da orygina…
…ce”, w okienku które się ukaże zaznacz “Highest Available Quality” co da oryginalną wie…
High est
…kienku które się ukaże zaznacz “Highest Available Quality” co da oryginalną wielkość plik…
…ukaże zaznacz “Highest Available Quality” co da oryginalną wielkość pliki, a co z…

… idzie większy plik wyjściowy i kliknij “OK”. Poczekaj chwilę… …

Nie mówi się „kliknąć na co”. Piszemy po prostu “kliknij”.
…j chwilę… Po chwili czekania kliknij w “OK” i wywołane przez Ciebie zdjęcie zn…
kliknij
… Po chwili czekania kliknij w “OK” i wywołane przez Ciebie zdjęcie znaj…

… Po chwili czekania kliknij w “OK” i wywołane przez Ciebie zdjęcie znajdzi…

…padku wykonania fotografii od razu do *.jpg. U mnie to ~10MB, więc dwa-trzy razy wi…
… fotografii od razu do *.jpg. U mnie to ~10MB, więc dwa-trzy razy więcej (niż foto od…
…a-trzy razy więcej (niż foto od razu do jpg), ale i jakościowo lepiej.Aplikacja Sna…
…d razu do jpg), ale i jakościowo lepiej.Aplikacja Snapseed Do pobrania Snapseed z …
Aplikacja
…jpg), ale i jakościowo lepiej.Aplikacja Snapseed Do pobrania Snapseed z sklepu Go…
…j.Aplikacja Snapseed Do pobrania Snapseed z sklepu Google Play. Aplikację urucham…
Prawdopodobnie ten przyimek należy zapisać tak: “ze sklepu”.
…ja Snapseed Do pobrania Snapseed z sklepu Google Play. Aplikację uruchamiamy w tr…
ze sklepu
…dzimy w menu aplikacji, gdzie wybieramy “Ustawienia”, a tam mamy dostępne dwie op…

…u aplikacji, gdzie wybieramy “Ustawienia”, a tam mamy dostępne dwie opcje. Pierws…

…dostępne dwie opcje. Pierwsza z nich to “Zmiana rozmiaru obrazu” i wybieramy “Nie…

…erwsza z nich to “Zmiana rozmiaru obrazu” i wybieramy “Nie zmieniaj obrazu”, a dr…

…to “Zmiana rozmiaru obrazu” i wybieramy “Nie zmieniaj obrazu”, a druga opcja to “…

…obrazu” i wybieramy “Nie zmieniaj obrazu”, a druga opcja to “Format i jakość” gdz…

…“Nie zmieniaj obrazu”, a druga opcja to “Format i jakość” gdzie wybieramy “JPG 10…

…razu”, a druga opcja to “Format i jakość” gdzie wybieramy “JPG 100%” lub jak ja P…

…ja to “Format i jakość” gdzie wybieramy “JPG 100%” lub jak ja PNG (plik dużo więk…

…a to “Format i jakość” gdzie wybieramy “JPG 100%” lub jak ja PNG (plik dużo większy…
APG RPG JPEG LPG PG JPL Jug
…rmat i jakość” gdzie wybieramy “JPG 100%” lub jak ja PNG (plik dużo większy, ale …

…” gdzie wybieramy “JPG 100%” lub jak ja PNG (plik dużo większy, ale zdjęcie lepsze …
Ang Pn CNG Pni LNG PBG PG
Spacje wokół dywizu (w przeciwieństwie do myślnika) są zbędne: “jakościowo-format”; jeśli to miał być myślnik, to należy napisać “jakościowo — format”.
… (plik dużo większy, ale zdjęcie lepsze jakościowo - format bezstratny). Te…
jakościowo-format jakościowo — format
Nie wstawiamy spacji przed kropką
… dużej wadze oraz zazwyczaj rozszerzeniu .dng). Gdy już go znajdziemy klikamy w ni…
.
…użej wadze oraz zazwyczaj rozszerzeniu .dng). Gdy już go znajdziemy klikamy w niego…
ang dni DNA dno dn CNG DNS
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („znajdziemy”) a drugim („klikamy”).
…azwyczaj rozszerzeniu .dng). Gdy już go znajdziemy klikamy w niego i chwilę czekamy. Naszym oczom u…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („zmieniamy”) a drugim („przesuwając”).
…w którym klikamy opcje na dole ekranu i zmieniamy według naszych upodobań. Dodatkowo przesuwając palcem w lewo i prawo na fotografii zmieniamy ekspozycj…
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („Udało”) a drugim („klikamy”).
…i zmieniamy ekspozycję zdjęcia. Udało nam się zrobić miłą dla oka edycję fotografii więc klikamy na ptaszka po prawej stronie na dole ekranu. Ukazują nam się kolejne możliwości edyc…
…ości edycji po wybraniu opcji z napisem “narzędzia” - możemy tutaj więcej zrobić …

…i po wybraniu opcji z napisem “narzędzia” - możemy tutaj więcej zrobić by jeszcze…

Przed tym spójnikiem prawdopodobnie należy postawić przecinek: “zrobić, by”.
…pisem “narzędzia” - możemy tutaj więcej zrobić by jeszcze bardziej udoskonalić naszą foto…
zrobić, by
… Mamy super foto więc klikamy na “Eksportuj” i wybieramy z menu, które nam…

…my super foto więc klikamy na “Eksportuj” i wybieramy z menu, które nam się pokaz…

W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („pokazało”) a drugim („wybieramy”).
…rtuj” i wybieramy z menu, które nam się pokazało wybieramy ponownie “Eksportuj”. Czekamy chwilę… …
Brak spacji po tym znaku interpunkcyjnym. Powinno być: "; “.
…rzejść do galerii zobaczyć nasze dzieło ;)Sporo opcji w aplikacjach - co i jak us…
;
Brak niesparowanego symbolu: „(”
…zejść do galerii zobaczyć nasze dzieło ;)Sporo opcji w aplikacjach - co i jak ust…
Spacje wokół dywizu (w przeciwieństwie do myślnika) są zbędne: “aplikacjach-co”; jeśli to miał być myślnik, to należy napisać “aplikacjach — co”.
…i zobaczyć nasze dzieło ;)Sporo opcji w aplikacjach - co i jak ustawić ? Tutaj nie ma złotego ś…
aplikacjach-co aplikacjach — co
Cząstki „-bym”, „-byś”, „-by”, „-byśmy”, „-byście” piszemy łącznie z czasownikami w formach osobowych. Poprawnie: “zajęłoby”.
…róbować. Opisanie każdej opcji z osobna zajęło by sporo czasu i trzeba by stworzyć nowy w…
zajęłoby
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („pozostaje”) a drugim („robi”).
… wolnym czasie może stworzę. A na razie pozostaje Ci czytanie w internecie co dana opcja robi i jak wpływa na fotografię, lub samodziel…
Prawdopodobnie zbędny przecinek, powinno być: " lub”.
…na opcja robi i jak wpływa na fotografię, lub samodzielnie próbami i błędami obserwuj…
lub
W tym zdaniu złożonym brakuje przecinka lub spójnika między jednym czasownikiem („obserwuj”) a drugim („zmienia”).
…fię, lub samodzielnie próbami i błędami obserwuj co się zmienia i co jest najbardziej odpowiednie dla Cie…

Z Polskiego zawsze byłem słaby i faktycznie będę musiał się czymś wspomóc :wink:

Ale nie tutaj mowa o moich błędach tylko rozwalających bloga i nerwy błędach.

Tytuł to “Błąd wyglądu bloga” :smiley:

Nie znasz się, ja jestem nowoczesny :stuck_out_tongue:

Coś tam poprawione :wink:

Znamy problem i nad nim pracujemy. W zasadzie mamy już edytor poprawiony, musimy tylko te zmiany przetestować na różnych przeglądarkach.