Błąd z aplikacją


(Anakin21) #1

Witam. Mam problem z niektórymi grami. A mianowicie. Np. Hitman Kontrakty. Uruchamiamy. Jest ok. Jeśli zbyt długo czekamy oglądając filmik wyskakuje błąd z aplikacją :P. No, ale pomijamy filmik. Włączamy nowa gra i czekamy aż ładuje się 1 misja. Dochodzi gdzieś do 40-50% paska gry i wyskakuje błąd że aplikacja została źle zainicjowana. Ten błąd wyskakuje w filmikach z grami, albo tak jak np. w Hitmanie. Lub np. Fifa. gdy grammy różne mecze, nagle przy ładowaniu tego jednego wyskakuje błąd z aplikacją. Ale, tam nie ma problemu bo można włączyć symulację. By trochę wam zarysować sytuajcę, to:

chodzi o to, że: Miałem problem z komputerem, gdy nasmarowałem taką specjalną pastą procesor. Próbowaliśmy wszystko przestawiać, ale komp nie chciał się uruchomić i były np. takie dwa dźwięki bip-biiip. Ale, okazało się, że źle coś zamontowaliśmy na płycie głównej. A więc wszystko odmontowaliśmy i zamontowaliśmy jeszcze raz. Wszystko było ok. Zainstalowałem windowsa, stery i nagle występuje ten oto problem. Reinstalowałem system już kilka razy ale nic nie pomagało. Mój konfing:

Karta graf Radeon 9600 Mobility 64 MB ( to nie jest laptop) stery 7.2 catalyst

512 RAM

1.8 GHz

Win XP.

Poza tym chcę zawiadomić, że przedtem(przed nasmarowaniem procka) wszystko było ok. Niektóre gry chodzą i tylko filmiki je psują, a więc proszę o pomoc. Gry są oryginalne i działąły u kumpli, jak sprawdzałem.

Aha pokazał raz mi się niebieski ekran z napisami i zresetowało mi kompa. :/.

Proszę o pomoc.


(FXJ) #2

A jaki masz procek, czy nasmarowałeś tylko centrum procesora? Możliwe że za dużo nałożyłeś i przez to ci resetuje bo na elementy procka nachodzi pasta termoprzewodząca, albo słabo dopiąłeś cooler. Sprawdz w Evereście jaką masz temperature.


(Anakin21) #3

Mój procesor ma 50 stopni ciepła, a płyta 34 stopnie.