Włączam dzisiaj komputer i zaskakuje mnie to że ekran nie działał no dobra to przęłączyłem na drugi obraz który wyświetlał wszystko co się na komputerze dzieje. Wszystko ładnie pięknie lecz mam czerwony ekran :o
Siedzę teraz na nim i nie wiem co zrobić z tym.
Prosiłbym o jak najszybszą pomoc :c
Wczoraj przez ten mróz na dworze prąd wyłączyli po czasie włączyli go i jak wróciłem do domu to przyt ekranie zaczął migać przycisk którym się go włącza. Chociaż miałem go wyłączonego w tamtej chwili.
Tu zamieszczam zdjęcie jak wygląda w tej chwili ekran. Czy te wyłączenie prądu mogło to spowodować?
Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.
Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.
Kable już wszystkie sprawdziłem odłączałem i podłączałem i nadal to samo. Resetowałem już właśnie ale wtedy ta opcja się “crashuje” i już monitor nie reaguje do czasu wyłączenia z prądu. Z komputerem brata nawet sprawdzałem i nic nie pomogło ;/