Oto moja historia. Przestali mi odpisywać na innym forum, więc przyszłam do was
Zaczęło się od wariowania Mozilli. Ciągle się restartowała. Potem zaczęły mi się wyłączać poszczególne części Kasperskiego (Internet Security). Włączała się jego instalacja i nie kończyła. Potem pojawił się napis, że jest podejrzenie pliku o charakterze Keyloggera.
Później miałam zmienione hasło na poczcie (nie używam Outlooka) i brakowało części meili, w jednym wysłanym miałam powstawiane ciągi cyfr, a oczywiście ich tam nie wpisałam.
Na innym forum zalecali sprawdzenie Firefoxa (generalnie w końcu wywaliłam i mam nowego- tak samo się wyłącza, z IE też tak jest). Kasperskiego wywaliłam, ściągnęłam nowego, ale albo pisze, że plik uszkodzony, albo, że nie może się skończyć instalacja.
On-line kaspeskyego też nie mogę użyć, bo nie mogę zainstalować Javy (błąd 26011).
Malwarebytes na początku zabawy znalazł jakiegoś Trojana. Wywalony. Teraz już jak go ściagam jest to samo co z Javą i Kasperksym, albo uszkodzony, albo coś z instalacją.
Komp jest czyszczony Ccleanerem.
No nie wiem co jeszcze. Parę razy też się wyłączyły PDFy, ale w sumie ciągle się to powtarza tylko z przeglądarkami.
Proszę zapoznać się z tematem Ważny komunikat dotyczący tytułowania tematów i poprawić tytuł na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.