Błędne działanie klawiatury - dwa znaki po kliknięciu jednego klawisza


(Blazej563) #1

Witam! Otóż kupiłem dostałem w piątek nową klawiaturę (Ozone Blade). Do dzisiaj działa świetnie. Aż do dzisiaj.

 

Problem wygląda tak: Klawrifsze maja riozne fsunkcje lub dodat]kowe znakri.

 

Tak to wygląda pisząc właśnie z niedziałającej poprawnie klawiatury (teraz piszę z działającej).

Wie ktoś może co się mogło stać? :frowning:

 

Od razu mówię: a) nie zalałem klawiatury b) dostałem ją w piątek, nawet nie zdążyłem jej rozkręcić 

c) sprawdzałem na drugim kompie, to samo.

 

Wskazówką może być to, że klawa ma wbudowaną pamięć i przed popsuciem się jej grałem w Gothica i klikałem klawisze F(1-12).

 

Błagam, pomóżcie :( 

 


(adi0922) #2

A nie ma tam jakichś dodatkowych przycisków do usuwania pamięci czy coś?


(Blazej563) #3

Jest w sterownikach. Zrobiłem to, lecz nic nie dało. Dalej to samo :confused:


(adi0922) #4

a spróbuj odinstalować i jeszcze raz zainstalować sterowniki.  A do czego służą na klawiaturze przyciski mode,profil itp?


(JNJN) #5

 

to wygląda na uszkodzoną?


(Blazej563) #6

Reinstalowałem stery - nie pomogło. Te przyciski nie mają z tym nic wspólnego. 

 

@up Próbowałem nie dopuszczać do siebie tej wiadomości, bo mało możliwe, że klawiatura po użytkowaniu od piątku, mogła się zepsuć.

 

Może ktoś ma jeszcze jakieś rozwiązanie? :confused:


(adi0922) #7

Klawiatura na gwarancji czy nie?


(Blazej563) #8

Niestety nie. Ale odeślę do reklamacji, myślę, że przyjmą, bo klawiatura nie zepsuła się przeze mnie :confused:


(mrFreeze) #9

Pierwsze słyszę, żeby po okresie gwarancji ktoś coś przyjął do naprawy chyba, że odpłatnej.


(Chojinka) #10

wygląda to na zalaną klawiaturę… cos gdzieś się zwiera ale zanim coś zrobisz to skocz do kumpla i ją sprawdź.