Błędne ładowanie stron internetowych w Firefox 20 - co robić


(Hitm3n) #1

Witam.

Dzisiaj, z przyczyn bliżej mi nie znanych, kilka stron błędnie się ładuje (facebook, wp, dobreprogramy, photoblog, allegro, youtube i wiele innych zapewne). Mianowicie - brak jest jakichkolwiek grafik, same napisy, a i też nie całe, na dp zaś brak zaś tej górnej belki z napisem "dobreprogramy" i górną częścią ludzika. Aktualizowałem Javę, Flash, Shockwave, skanowałem najnowszym MBAM. Czy przyczyną może być usuwanie śmieci przez CCleaner (chociaż dziwne by to było, bo niedawno też czyściłem i było w porządku)? A jak nie to, to co innego można z tym zrobić?

System Windows 8 x64, wszystkie aktualizacje są, antywirus jest (TrustPort Total Protection 2013), Firefox zaktualizowany do najnowszej wersji (20.0.1 bodajże). Tak wygląda fragment strony (tutaj - facebook).

Wspomnę też, że na Internet Explorer 10 wszystkie w/w strony działają poprawnie...


(eranet) #2

masz zwalone repozytoria SX oraz PX. Musisz je pobrać ze stron projektu Firefox. adres: http://firefox.com


(Hitm3n) #3

A możesz dać konkretny link? Bo niewiele mogę tam znaleźć...


(CrisPL) #4

Mnie w takich sytuacjach przynajmniej zawsze pomagało Narzędzia --> Wyczyść historię przeglądania... z wszystkimi opcjami ciasteczek zalogowań itp.


(MrBeckham666) #5

kiedyś jak miałem podobny problem to jak wyczyściłem całkowicie dane przeglądarki przez Cleaner z rozszeżeniem CCenhancer to problem zniknął;]


(Hitm3n) #6

Odinstalowałem, ściągnąłem 21.3 beta i śmiga dobrze (deinstalacja całkowita z danymi użytkownika), więc chyba jest dobrze :wink: