Błędne wyświetlanie strony w Mozilla Firefox


(Myszonus) #1

Witam,

Problem polega na tym iż strona http://www.filmweb.pl w przeglądarce Mozilla Firefox nie ładuje się poprawnie.

Nie widać obrazków, tła strony.

Całość działa 'cacy' pod IE.

Dodam iż przeinstalowywałem firefoxa i nic to nie dało.

Z góry dzięki za pomoc. :slight_smile:


(Bunio) #2

Instalowałeś jakieś rozszerzenia typu AdBlock Plus, Greasemonkey + skrypty?


(Myszonus) #3

Miałem dwa (flashgot i fasterfox).

Obecnie brak rozszerzeń.


(Bunio) #4

Narzędzia > Wyczyść prywatne dane

Tam zaznacz pamięć podręczną, ciasteczka, sesje uwierzytelnione i wyczyść.

Restart Fx.


(Myszonus) #5

Bez zmian. :sciana:


(Mail) #6

Myszak może odświerz stronę pare razy, być może zaskoczy? :slight_smile:

Też tak czasami mam że strona nie wczytuje się do końca :slight_smile:


(Myszonus) #7

@Piwollo - to nie to.

Problem pojawił się dzisiaj (nagle) i nie zamierza zniknąć. A pod IE hula aż miło. :shock:


(Mail) #8

Myszak używasz jakiejś proxy?


(Myszonus) #9

Nie.


(Mail) #10

A czy wyczyściłeś DOBRZE komputer przed reinstalacją FF?

Szkodników brak?


(Myszonus) #11

Wyczyściłem. (chyba, że są inne tajne metody, których nie znam)

Szkodników brak.


(Mail) #12

To usuń, wywal foldery i:

Start -> Uruchom -> regedit.exe, CTRL+F, wpisujesz Mozilla, ENTER, jak coś znajdzie to DEL, F3, potem znowu DEL, F3.

To samo robisz szukając Firefox.


(Myszonus) #13

A to to wiem, pamiętam, że kiedyś czytałem o jakimś sposobie, żeby skasować wszystko od Firefoxa.

Bo sytuacja wygląda tak, wywaliłem FF - wyczyściłem rejestr (kilkoma metodami, tą od Ciebie Piwollo również) - zainstalowałem na nowo.

I moim oczom ukazał się Lisek, z zachowanymi ustawieniami, wtyczkami i layoutem.


(Krzysieek88) #14

Widocznie nie usunąłeś tego co znajduje się w folderach

X:\Documents and Settings\Nazwa_użytkownika\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox

Proponuję jeszcze raz wywalić wszystko dokładnie i zainstalować na nowo :wink:

Oczywiście zakładki możesz sobie skopiować :wink:


(Czachass) #15

zobacz jaką masz wersję Adobe Flash player. Jeśli masz komp po formacie to musisz ściągnąć ten dodatek. też kiedyś miałem taki problem 8)


(Myszonus) #16

Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Skleroza nie boli. :lol:

Szanowny Panie WizZz - ode mnie wirtualne piwo :wink: :piwko:

Dzięki wszystkim za pomoc

Pozdrawiam,

Myszak.