W dniu dzisiejszym pobrałem z zasobów Microsoftu Service Pack 3 Windows XP Release Candidate. Pobierałem ten plik 1,30 godziny. Niestety nie udało mi się uruchomić tego pliku tylko dlatego jest komunikat “Service Pack 3 Setup Error” o treści: " Setup cannot update your Windows XP files because the language installed on your system is different from the update language". Nie wiem jak uniknąć problemu związanego z instalacją tego pliku? Może mi ktoś podpowie lub zwróci mi uwagę na być może moje błędy.
Service Pack 3 RC dla WinXP jest wersją na anglojęzyczny system od MS. Można go zainstalować na polski system zmieniając kilka kluczy w rejestrze, albo poczekać na oficjalne wydanie dla polskiej lokalizacji…
Dziekuję za poradę dotyczącą instalacji Sevice Pack 3 dla Windows XP. Ciągle się uczę i mam nadzieję, że w przyszłości nie będę eksperymentował z nowymi programami i pozostanę tylko przy tych, które nie sprawiają większego problemu.
Tak, tylko że po uzyciu tego sposobu windows w połowie staje się po angielsku, a w połowie po polsku. Nie radze tego robić, ponieważ po instalcji SP3 sterowniki od Intel Audio nie dają się zainstalować.