U kogo naprawione, u tego naprawione. U mnie ciągle brak ikon.
EDIT.
Po przelogować ilu działa.
U kogo naprawione, u tego naprawione. U mnie ciągle brak ikon.
EDIT.
Po przelogować ilu działa.
Firefox??
Wyczyść cache przeglądarki, pamięć podręczna, ciastka etc. Chociaz mnie godzinę przy kompie nie było bo księdza wizytowałem wracam, klikam na logo dobreprogramy i ikonki są, ale na Firefoksie. Na Safari, które korzysta z chromium nie ma.
Safari korzysta z WebKitu i raczej dalej im nie w głowie pomoc Google w rozwijaniu Blink.
Po ostatniej aktualizacji (tak mi się wydaje) z jakiegoś powodu logo forum w jego mobilnej wersji się nieco skurczyło:
Może wyświetliłeś stronę na urządzenia mobilne.
I mnie logo wygląda też na przycięte. Przed aktualizacją też tak wyglądało, po aktualizacji, wróciło do normy, po “naprawie” ikon, znowu zrobiło się takie jak ma screenie wyżej.
Mówisz więc, że aktualizacja sama coś wpisała do tych tematów lub w nowszej wersji silnika są jakieś rażące bugi, że łatwiej botom o rejestracje i np. umieją pomijać:
https://ssl.dobreprogramy.pl/Rejestracja.html
Mówię że forum samo wypycha stare tematy na główną co powoduje odkopywanie tematów. Z resztą masz podany link do dyskusji do której odpowiedziałem.
Ja tam nie widzę linka, zakopał się gdzieś, najwyżej sam mogę otworzyć ręcznie “Start Aliexpress”. I w sumie bez uprawnień nie widzę co wykopało wątek. I post duch.4.pl
też nie ruszany jakby przez nikogo (brak cytatu z nadrzędnego posta by wywalił go nadgorliwy bot @system a “system archiwizowania” grafik wyłączony od jakiegoś roku po skargach w modyfikacji postów z np. 2014).
Monitor LG 24MP59G
to moja wina, bo dodałem tagowanie Discourse a nie jak na forach bez tagów, że w tytule jest “Sprzedam” / [S] (to niby jest tag).
Kliknij sobie w strzałkę. Pokażę ci na jaki post napisałem odpowiedzi więc i zapewne znajdziesz resztę tamtej dyskusji.
Nie wiem co powoduje pojawianie się takich tematów ale znam z doświadczenia takie przypadki praktycznie od początku tego silnika tutaj bo sam wiele razy nabrałem się i odpowiadałem na tematy które mają dwa lata itp. gdzie sam błąd był już kiedyś zgłaszany.
Może z sekcji Sugerowane tematy - Na sugerowane tematy nie działa opcja wyciszenia wątku, mnie jakimś cudem ta sekcja pokazała temat wyciszony i widać opcja wyciszenia jakby była popsuta lub dawała mniej niż myślałem.
Ale z nią już jest dużo lepiej pokazuje tematy do maksymalnie 2 miesięcy wstecz i jak już cały przeczytałem to mam szary i takich nie otwieram.
Źle mówisz. Zobaczyłem temat. Wszedłem. Temat był sprzed czterech lat i pojawił się wpis w treści, żeby podać, jaki windows. Za chwilę pojawił się drugi wpis z tą samą treścią i trzeci, czwarty. Patrzę, że to nowy użytkownik, który zarejestrował się parę minut temu. Więc oflagowałem że spamuje.
W ten sposób temat został przywołany, a moderator wyciepał bezsens w kosmos, a nie do śmietnika.
Było już o tym na forum, nawet sam hałasowałem, że wyskakują mi w powiadomieniach tematy sprzed lat, w których brałem udział. Było wyjaśnienie i zrozumienie, dlaczego na głównej forum znalazły się wykopane tematy bez nowych postów. Gdy ktoś nie wychwycił usuwania łopaciarza, to miał tylko wykopane tematy. To tyle.
Udanego sylwestra i nie spadnij z podłogi
@anon54006378 “Start w Aliexpress” to nie archeo przez forum, pojawił się tam wpis spamera, który usunąłem
W sumie archeologia “spamerów/botów” by coś wypromować, widać wstydzą się to zrobić w nowym wątku.
Rozumiem że to również nie błąd? W takim przypadku radzę zastanowić się czy zamiast usuwać niczym ninja archeologie i zostawiać i tak odkopane tematy na głównej. Nie lepiej dodać notkę moderatora wtedy wszyscy będą wiedzieć o co chodzi. Bo nie każdy sprawdza daty postów co widać a takie zabiegi wprowadzają po prostu w błąd.
Forum wam zaraz zdechnie. Co chwile 502 bad gatwey, albo kółko się kręci i trzeba klikać kilka razy.
No to masz problem:
Przyczyny błędu HTTP 502
Wirus lub złośliwe oprogramowanie, które uszkodziło przeglądarkę lub przejęło nad nią kontrolę. Uszkodzenie w rejestrze systemu Windows spowodowane niedawną zmianą oprogramowania związanego z plikiem Windows (zainstalowanie lub odinstalowanie). Zewnętrzny złośliwy program zainfekował pliki przeglądarki.
Radzę temat w bezpieczeństwo i zapodaj logi FRST
To to tak na poważnie, czy próbujesz żartować?