Zrzędzisz jak stara babcia.
Wolę jak stara babcia niż nastolatka mająca okres
Ten spamowy wątek nadaje się raczej do innego działu. Chyba nikt z administracji nie potraktuje tego poważnie, a na pewno nikomu nie będzie się chciało czytać.
Może do nowego działu “narzekalnia”?
Na jednym komputerze jest ok, na innym niestety nie.
Nie może być! Co się dzieje! Olaboga! Jak tu żyć! Powołać komisję ds. Ikon na Forum DP! Zgłosić do AWB, BBŚ, ARR! Powiadomić Prezesa DP, Pana Premiera i Prezydenta!
Jak widać naprawione. Było robić dym o nic?
Ikony nadal mam zbugowane.
Zaraz cię Cenzura forum dopadnie i baty zbierzesz bo już taki temat o błędach jeden wielki jest.
Ekipa forum dalej świętuje i leją ciepłym moczem na forum.
Cenzura leje na mnie, ja na cenzurę
Wyczyść cache przeglądarki. U mnie już wszystko działa.
Jaka przeglądarka?
Na chromium nawet po wyczyszczeniu nie działa.
Firefox 64, czyszczenie nic nie daje.
Opera 57, już nie potrzebuję ich ładować Stylusem.
Scaliłem z głównym wątkiem. Nie potrzeba nam masy tematów o tym samym. Zresztą problem naprawiony.
Nie wiadomo jakie cache by było na komputerach programistów, Fizda pisał że mu działała czcionka cały czas i niby leciała z cache.
Informacja o problemie z ikonkami poszła niemal od razu. Tylko potem zaczęło się lamentowanie, które zasypało wątek. Nie widziałem sensu w robieniu aż takiego cyrku.
To może i ten temat tu włączyć:
Nie/raczej nie, bo to musi naprawić raczej twórca wtyczki, widać on nie był przygotowany na Awesome Font 5 i wersje SVG.
W końcu
Musiałem napisać i odbierzcie to jako sarkazm, a nie dobierajcie mi się znowu do dupy
P.S. Może ikonki to pierdoła, ale raz, że przyjemniej z nimi forum wygląda dla oczu, a dwa przyjemniej się korzysta.