Na serio! Rosyjskie memy so w pytke! Tylko dla kumatych… Tlumacz se sam… Januszek nie potrzebuje tlumacza
To nie jest rosyjskie forum, a jeśli chcesz rozmawiać z @januszek to masz przecież wiadomości prywatne.
Konkretnie: to jest rosyjskojęzyczny mem zamieszczony na polskojęzycznym forum. Co z tego?
To, że jest to niezrozumiałe dla wszystkich którzy odbyli edukacje dopiero po komunie
Niezrozumiałe są też islamskie czy koreańskie memy, więc jeśli autor je zamieszcza bez tłumaczenia i pisze, że jedna osoba jest odbiorcą (rozumie) to lepiej niech wyśle prosto do adresata
Misu jestes przykry - bede tu pisal jak bede uwazal
Ewidentnie mylisz mnie z jakimś kolegą.
Żadnego, ale przecież to nie jest jakaś merytoryczna dyskusja prowadząca do rozwiązania jakiegokolwiek problemu z działaniem portalu, więc offtop w niczym nie przeszkadza. Jeśli są jakieś błędy to powinny być zgłaszane w osobnych tematach dotyczących tylko jednego błędu. Wtedy można to oznaczyć jako rozwiązany lub drzeć koty nadal, a tutaj jest tylko narzekalnia ;p
Myślisz że ktoś odpowiedzialny za forum będzie przeglądał takie makaronowe wątki i zagłębiał się o co komu gdzie chodziło?
Ale to jest duże forum, wystarczy tylko poprosić i zaraz się znajdzie ktoś, kto przetłumaczy
Nie ma związku. To jest klasyczny odjazd offtopiczny
Czy Was pogięło ???
Haha, tego ostatniego słowa nie znałem, musiałem wygooglać, haha
Dostałem moderatora, zaraz Was wszystkich wyrzucę !! Haa !
A tak serio mam możliwość zmiany każdego tematu. Taki błę(ą?)dzik ?
Z “choinki się urwałeś”, że nie wiesz co jest “zgrane”…
https://forum.dobreprogramy.pl/t/informacje-o-kategorii-stali-bywalcy
Tylko pamiętaj, że z wielką mocą wiąże się wielka odpowiedzialność!
No bez jaj Choć to bez sensu wtedy by było…
PS. przecież brzmi tak samo!
I chyba jest trochę racji w tym, że ten wątek służy głównie odreagowaniu, bo czy ktoś poza nami, uczestnikami dyskusji, przeczyta tyle postów? Ошибки są wkurzające, ale co można zrobić…
914 w momencie pisania posta. Przy tysiącu padną serwery
Testowałeś?