Witam chciałbym przedstawić swój problem z komputerem. Otóż pewnego dnia ściągnąłem pewien program który miał okazać się carckiem do gry, gdy go odpaliłem okazało się że nie był on mi potrzebny lub nie podobał mi się, więc usunąłem wszystkie pliki tego programu. Gdy to wszystko zostało usunięte zobaczyłem że połowa folderów z plikami na C:\program files zostały usunięte. Nie wiem jak to możliwe ale gdy teraz próbuję zainstalować te pliki jeszcze raz np. w (allplayer,Jdownloader, i wiele innych) wyskakują przeróżne błędy. Proszę o jakiekolwiek rady, dziękuję.
Hej. Ja bym od razu skorzystał z przywracania systemu. Pewnego razu też ściągnąłem sobie taki niby programik, który wszystkie możliwe rozszerzenia plików pozamieniał na *.lnk w tym pliki exe i byłem w ciemnej pupie. Nic nie mogłem uruchomić. Zakładam że wirusów nie masz, ale przywracanie to optymalny krok do podjęcia.
Prawdopodobnie ściągnąłeś złośliwe oprogramowanie i sam je uruchomiłeś.
Gry należy mieć orginalne wtedy problemów niema.
jak zorientowałem się co się stało od razu zrobiłem pełne skanowanie programem avast i nic nie wykryło, a program raczej był darmowy.
No dobrze
Aby móc ponowie zainstalować programy należy usunąć ich wpisy w rejestrze systemowym.
Polecam program “RegCleaner” stary ale niezawodny.
Po usunięciu wpisów uruchom ponownie system i zainstaluj na nowo programy.
Abaddon35 , sorry że to napiszę ale sam jesteś sobie winny - cracki często mają podpięte najróżniejsze złośliwe oprogramowanie.
Podejrzewam że to co było podpięte pod tego cracka usunęło ci lub podmieniło jakieś pliki systemowe i przez to ci teraz wyskakują te błędy.
Ale nie widząc treści tych komunikatów to możemy tylko zgadywać.
Wiele by też wyjaśniły logi z OTL.