Z góry chciałbym przeprosić jak zrobię coś nie tak ale jestem dosłownie laikiem w tych sprawach. Przejdę do sedna. Komp nie chce mi prawidłowo funkcjonować i troche muli myślę ze to wirus albo jakieś błędy w rejestrze i nie wiem co mam robić. Jakby ktoś mógł mi pomóc to bardzo dziękuję.
Już poprawione Dodam jeszcze że przy wgraniu windowsa nie szło zrobić format pełny czy jakoś tak tylko szybki bo inaczej znowu restart nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale wolę napisać. Dziękuje za poświęcony czas.
Witam ponownie. Zrobiłem wszystko co pisał Acorus. malwerebytes nic mi nie znalazł. Mam jednak ciągle probrem z uruchomieniem kompa po restarcie :-/ zatrzymuje się zaraz przy ładowaniu i stoi potem wyskakuje taki napis: “reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key” mogłem coś popierniczyć bo z pamięci wale ale coś takiego. Musze wyłączyć kompa i znowu włączyć wtedy zaskakuje. Mam zrobić nowy log z otl? Dziękuje za cierpliwość i poświęcony czas.
Ja tam nic nie przestawiałem bo się na tym nie znam. Dostałem tego kompa od kolegi i wgrałem windowsa. Tylko tyle. Wiem ze on przestawiał coś w drugiej zakładce w biosie i to było jakieś IDGE czy IDE bo nie chciał komp ruszyć. Boże, nawet nie wiem jak mam to wytłumaczyć Może mam w jakiś inny sposób zrobić format albo coś żeby działało?