Witam Wszystkich… Mam problem bo spotkałem się w grze na chacie z graczem który wyzywał mój klan i obrażał mnie i ludzi członków z klanu nie będę tu mówił jakich tekstów używała ta osoba bo nie wypada… to ja… postanowiłem obronić siebie i ludzi z którymi gram… napisałem typowi parę słów i dostałem za to Wyciszenie przez które nie mogę pisać w grze Do innych graczy… wyciszono mnie po prostu nie Słusznie… pytanie mam do kogoś kto się orientuje co w takiej sytuacji mogę zrobić. i czy ta blokada wyciszenie jest już Wieczna znaczy że będzie na zawsze już na moim koncie i nie zdejmą jej nie zniknie i ona mam rozumieć pozostanie na koncie czy może takie wyciszenie ma jakiś tam Okres czasu ??? który trzeba przeczekać i jak minie to będę mógł pisać w grze orientuje się ktoś ?
Witamy Damian,
Konto Battle.net: DAMIAN199405@GMAIL.COM">DAMIAN199405@GMAIL.COM
BattleTag: Damian#23221
Gra: Diablo® III
Podjęte Działania:
Konto Wyciszone
Wykroczenie: Obraźliwy Czat
Gracze wielokrotnie zgłosili twoje konto za wulgarny lub niestosowny język na kanale czatu.
W związku z raportami innych graczy twoje konto Diablo 3 zostało wyciszone na 2021 września 15 05:47 UTC. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w artykule poświęconym Wyciszaniu Kont.
Właściciel konta jest odpowiedzialny za wszystkie podejmowane na nim działania. Nasz Dział Pomocy nie anuluje tej kary i może nie odpowiadać na apelacje.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta
Blizzard Entertainment
Blizzard Support
Dożywotnie.
„Wyciszenie konta nie ma górnej granicy czasu trwania i może prowadzić do zawieszenia lub zamknięcia konta.”
A wystarczyło zgłosić gracza w panelu administracyjnym.
Czyli Mogę gierkę już usunąć bo blokady nie zdejmą i pisać na chacie się nie da… beznadziejne ja dostałem blokadę a tamten typ… nadal sobie może pisać i grać normalnie Fajny Blizzard xd
Lordjahu tylko ja tego nie ogarniam w Emailu od blizzarda mam tekst
twoje konto Diablo 3 zostało wyciszone na 2021 września 15 05:47 UTC dzisiaj mi wyciszyli niby i co to ma znaczyć że Moje konto zostało wyciszone na 2021 Września 15 05:47 ???
jeśli oni dają dożywotnie blokady bany to po co mi napisali coś takiego…
No chyba że dostałeś tylko do 15 czasowe, w co szczerze wątpię. Przekonasz się za kilka dni.
A co do sprawiedliwości, to sam sobie odpowiedziałeś. Może on was obrażał, ale zamiast go zgłosić to mu odpowiedziałeś w ten sam sposób. Gość może polował na takich lamusów ci rzucają na prawo i lewo wulgary, zrobił screena i cię zgłosił. Potem już idzie z górki. Zgłoszenie profilu, zarzucenie screenów i leci banik.
założyłem nowe żądanie Pomocy dodatkowo Zrobiłem Odwołanie od Wyciszenia Rozpisałem się dokładnie jak sytuacja wyglądała kto zaczął pierwszy napisałem każdy szczegół tej sytuacji i zobaczymy co dalej będzie
Witamy Damian,
Numer żądania pomocy: #79197177
Otrzymaliśmy twoje żądanie pomocy. Wkrótce powinno ono otrzymać odpowiedź od Game Mastera.
Pozdrawiamy,
Dział Pomocy Blizzard
Nikt tego nie przeczyta, szczególnie jeżeli napisałes tak jak tu . Nauka pisania odwołań: teza, argumenty (wyboldowane), dowody, wniosek, i przede wszystkim krótko, każdy punkt 1-2 zdania.
Na nowym koncie zrobisz tak: 1 screen, 2 „Nie sądzisz, że trochę przeginasz? Jak masz problem z klanem, to pisz priva, a nie spamuj”, 3 screen reakcjii do supportu.
Zamiast tego masz nauczkę, że wyzwiskami z piaskownicy nie wygrasz, a „ja go bardziej zwyzywałem”, czym się pewnie cieszyłeś, zaskutkowało tym, że facet poprosił kumpli z klanu o kilka zgłoszeń na CIebie.
Dla Tego D3 ma Community dziwnych ludzi toksycznych Którzy mogą sobie bezkarnie jechać po kim tylko chcą a Blizzard nic im z tym nie zrobi i pozwala na takie coś dalej od kiedy kupiłem grę byłem nią zachwycony fajnie się bawiłem ale skoro takie rzeczy mogą się tu dziać i trafić można na takich Ludzi jak tamten o którym mówię xd … to żyć się odechciewa
Wyciszenie samo wygaśnie po upływie 72 godzin.
Bez psychologa się nie obejdzie.
Robi, daje knebel na ochłoniecie, jak Tobie.
Ale na poważnie: olej ich, zaczepi Cię Zenek „pożycz piątaka na bułki”, to będziesz z nim dyskutował o zaletach abstynencji? Machniesz ręką, burkniesz „nie mam” i rzucisz kilka kroków dalej, „pieprzone menelstwo”…
Dobrze mówisz jak jakiś typ się będzie pruł to miej wyrąbane na to i olej go +1
Masz rację jedyne co zrobię to będę sobie z nich bekę cisnął
Ale pod nosem lub na prywatnym streamie gdzie na pewno nie zobaczą audycji.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.